Plichta

Witam,
czy ktos pracowal/pracuje u niego? Jakie warunki? jak wyglada zatrudnienie na dzialalnosci? jaka stawka?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Plichta

wysłałem aplikacje na stanowisko w audi oczywiście na działalności jakby się odezwali to dam ci znać bo tez jestem ciekaw.Tam nawet sprzątaczka jest na DG :),ale dla mnie to nie robi różnicy, bo na DG na pewno możesz zarobić więcej ,a co do urlopu i chorobowego to zależy co Cie dopadnie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To Cie kolego zawiode - to co proponuja to woła o pomstę do nieba. Byłem tam ostatnio na rozmowie jako specjalista ds rozliczeń i ubezpieczeń czy coś podobnego, generalnie praca biurowa.
Ich porpozycja to był jeden wielki żal: 2tys netto na działalnosci - a byłem osobą z kilkuletnim idelanie wpasowanym doświadczeniem i wykształceniem jakiego pewnie nikt w tej żałosnje firmie nie ma. Odpada im w cholere kosztów a proponują stawkę jak na kasie w biedronce gdzie masz świadczenia normalny ulrop ustawowy (tutaj łaskawie daja 20 dni, czyli de fakto miesiac robisz na gołej pensji bo premi nie bedziesz miał wtedy żadnej).
Pierwszy raz zdażyło mi się, że wyśmiałem pracodawce na rozmowie tak sie zagotowowałem.

swoja drogą to powinni wymienić kadry bo zapraszanie osob z dosw i proponowanie takiego czegos to strata czasu dla obu stron
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to ciekawe, a te 2tys to po odliczeniu kosztów działalności?na jakim zusie to obliczyli? ze tak głupio spytam? wiesz w moim przypadku mam zus większy bo DG miałem 5 lat. Teraz mam zamkniętą, a wiadomo od tego trzeba jeszcze podatki od faktury ,księgowego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zus zawsze płąca duzy - to po odjeciu kosztów.
Być może dla niektorych to duzo ale dla osoby z doswiadczeniem i wykształceniem odpowiednim gdzie na umowie o prace ma połowę wiecej propozycja takeigo czegos to śmiech na sali co zreszta powiedziałem tej pseudo rekrutatorce.
co do zasady pensja DG>Umowa o prace. Jak takie tłuki u Plichty pracuja ktore tego nie rozumieja to powodzenia w szukaniu pracownika

to oni tam mają specjalistów od hr? nie sądzę, raczej gwiazdy spod latarni o wymalowanym nerwowo uśmieszku

no to ciekawe jak płacą prowizje od sprzedaży samochodów, i jak to wychodzi.

proponuję poczytać w necie opinie - 90 % to prawda ;(

Maja nowe ogloszenia - masowka. Zatrudnienie wyglada nastepujaco:

- okres probny

- wspolpraca czyli jestes na wlasnej dzialanosci i dostajesz zlecenia

Chyba wszystkich maja na dzialalnosci

tam sa wszyscy na działalnosci zatrudnieni od sprzataczkii zazcynając ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

je#ać takiego pseudopracodawcę z mordą kapitalistycznej świni przy korycie, który co niedzielę w pierwszym rzędzie wychwala pod niebiosa!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...