Podróż na sto stóp

Temat dostępny też na forum: Podróż na sto stóp
Opinie do filmu: Podróż na sto stóp.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo sympatyczny film

Bardzo sympatyczny film, nie porywa z krzeseł, acz wart obejrzenia. O tym co w życiu jest warte i na co warto stawiać :) o tym, czym jest przeznaczenie i o tym, że marzenia trzeba spełniać - nawet gdyby miało to trwać 30 lat :) :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film w stylu "Amelii"

czyli poza czasem i rzeczywistością. Miło się go ogląda. Bajka dla dorosłych w doborowym wykonaniu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cudowny film!

to jest ciepła, śmieszna historia a jednocześnie pokazująca jaką siłę ma prawdziwa rodzina. Są śmieszne dialogi, sytuacje, zwroty akcji i przy tym klimat ślicznej Francji. Polecam, bardzo warto.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo fajny!

Wart obejrzenia, mnóstwo śmiesznych tekstów - ja się naśmiałam co niemiara. Przy tym film ma klimat. Chętnie obejrzę go jeszcze raz! Polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

trochę się rozczarowałam

Film twórcy "Czekolady", ale nie na takim poziomie. Zabrakło mi różnych wątków, różnych bohaterów, historii. Jest trochę jednowymiarowy, ale przyjemny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

babski film

Przyjemnie się ogląda. Raczej dla kobiet.
Wprowadzono wiele zmian w porównaniu z fabułą z książki, ale chyba film na tym nie ucierpiał.
Warto obejrzeć, ale nie jest to film, do którego będę wracać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film z dobrym zakończeniem.

Europa oczami przybysza z Indii. Tradycyjna kuchnia w oparciu o naturalne składniki, a kuchnia molekularna. Górę bierze ta pierwsza mimo ślepego pędu do wynalazków. Siła Rodziny, uczciwości i prawdy. Film momentami naiwny, wzruszający, wesoły, obraz współczesnych nam czasów. Wart obejrzenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dlaczego ten film ma kategorie -dramat?

Czy tam ktoś umiera, albo choruje? chce isc na ten film z osoba która jest chora, czy może po tym filmie byc przygnębiona? Chce jej poprawic humor a nie zdolowac. Bede bardzo wdzięczna za info. pozd
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prosta rada:

zweryfikuj w słowniku znaczenie słowa "dramat", bo najwyraźniej nie wiesz albo zapomniałaś co ono znaczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To raczej wzruszająca komedia !

Żadnych dramatów tam nie ma - film z dużą ilością dobrego humoru i wzruszeń :-) Możesz spokojnie iść z chorą osobą - zrelaksuje się, uśmieje i wzruszy. Gwarantuje, że wyjdzie w lepszym nastroju.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Banalny, przewidywalny, wręcz infantylny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wichrowe wzgórza (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wichrowe wzgórza . Przeczytaj o filmie.

Avatar: Ogień i popiół (15 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Avatar: Ogień i popiół . Przeczytaj o filmie.

Rodzina do wynajęcia (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rodzina do wynajęcia . Przeczytaj o filmie.