Są różne opinie na temat lekarzy weterynarii. Pan dr Janusz Chwojnowski, Tata dr. Marcina Chwojnowskiego bardzo dobrze przeprowadził operację mojej Suni bez zastosowania narkozy, tylko stosując znieczulenie miejscowe.
Lekarz na Morenie chciał od razu dokonać narkozy.
Bardzo niska kwota za ten skomplikowany zabieg chirurgiczny plus badanie histopatologiczne tylko świadczy pozytywnie o empatii
i wysokim poziomie usług weterynaryjnych w lecznicy przy ul. Kartuskiej w Gdańsku. Lecznica jest doskonale wyposażona, zatrudnia lekarzy weterynarii z humanitarnym podejściem do zwierząt, z wieloletnim stażem zawodowym oraz świetnym przygotowaniem zawodowym. Sunia moja wyzdrowiała, a miała nowotwór- mięsak wrzecionowato-komórkowy. Ja wykryłam ten guz na lewej nóżce mojej suni. Po operacji listwy mlecznej Sunia źle się poczuła i musiałam skorzystać z pomocy dr. Janusza Chwojnowskiego, gdyż lekarz, który przeprowadził zabieg amputacji listwy mlecznej skierował mnie do Trójmiejskiej Lecznicy przy Świętokrzyskiej. 2 tygodnie lekarze
z Lecznicy przy ul. Kartuskiej ratowali sunię, gdyż miała wysoką temperaturę i podawano adekwatne zastrzyki. Jestem bardzo wdzięczna lekarzom z lecznicy przy ul. Kartuskiej za ogromne zaangażowanie w leczenie i bardzo wysoki poziom wiedzy. Sunia cieszy się wspaniałym zdrowiem, świetnie biega w lesie i jest szczęśliwa. Nie podaję karmy tylko wołowinę, ryby, oraz mięso z indyka, jajka, warzywa. Sunia ma bardzo dobre wyniki krwi.