Pogrzebany

Temat dostępny też na forum: Pogrzebany
Opinie do filmu: Pogrzebany.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi się podobał

Nie jest to film, efektów... ale na pewno film napięcia i dramatyzmu.... i też jakiegoś pomysłu.
Warto pójść... swoją drogą przykład idealny jak minimalnym kosztem zrobić dobre kino... 1 aktor i 1 scenorgrafia :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacja!!!

Ten film trzeba zobaczyć. Mimo ograniczonej scenerii widz nie nudzi się ani przez chwilę - napięcie bez efekciarstwa, nadzieja przeplatana zwątpieniem, no i Ryan Reynolds...
Są filmy, które można oglądać tylko w kinie i "Pogrzebany" właśnie do takich należy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nuda

Stracony bilet i czas. Czułam się jak w trumńe. Straszna trauma. W takich filmach jest cała ohyda.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

szkoda czasu

film wysoko nakładowy dialog 1 osoby w drewnianej skrzyni ala trumna rozmawiający przez komórkę efekty specjalne mega jak piasek się sypie do skrzyni i żmija weszła cały film szkoda prądu na film w telewizji można obejrzeć ale przy dobrej whiskey ale dużo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

strata czasu

Akcja filmu cały czas trwa w "trumnie" chyba troche zaoszczedzili na nakladach dla potrezb filmu wystarczyla drewniana skrzynka(trumna), telefon komorkowy, scyzoryk, zapalniczka. Jesli ktos chce spedzic czas patrzac przez 2 godziny na faceta zamknietego w skrzynce to prosze bardzo -jak dla mnie film mial ciekawa fabule ale samo wykonanie i caloksztalt wypada slabo, nie polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W jakiej on jest sieci?

też chcę mieć taki zasięg!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

rewelacja

wreszcie coś dobrego poza denną akcją. uważam film za sztukę, 1,5 h 1 aktor i ani chwilę się nie nudziłem, film trzyma akcję, przeraża, daje prawdę o tym ziemskim padole, pozwala zajrzeć w siebie.
gorąco polecam dla wrażliwego widza.

rozczarowanie

Nie ma nic gorszego niż przegięcie w filmie treści nad formą. Przedobrzyli z końcówką. Początek zapowiadał fajny film o terroryzmie.

Masakra

Już dawno nie widziałam tak taniego i beznadziejnego filmu
Jak można sprzedać taką szmirę i ....Szkoda słów i czasu Masakra

Inne tematy z forum

Greenland 2 (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Greenland 2 . Przeczytaj o filmie.

Niedziele (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Niedziele . Przeczytaj o filmie.

Wysokie i niskie tony (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wysokie i niskie tony . Przeczytaj o filmie.