Pomart S.C. Sopot

Pracował ktoś tam i mógłby opowiedzieć jak tam jest i czy warto aplikować do tej firmy ? Albo ktoś może znajdzie linka z opiniami dot. tego pracodawcy ? Pytam się w związku z ich ogłoszeniem pracy, które wygląda porządnie: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnie-specjaliste-ds-marketingu-ogl7574508.html Zastanawiają mnie tylko duże widełki w oferowanym uposażeniu - czy ma to związek z doświadczeniem lub jego brakiem - długością stażu zawodowego ?? B. proszę o odp. w trybie pilnym, gdyż od Pani dyrektor (tel. z ogłoszenia) wiem, że zbiera ogłoszenia najpóźniej do końca przyszłego tygodnia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pomart S.C. Sopot

Wobec braku odp. wysyłam moją aplikację - raz kozie śmierć !!! Wyglądają na porządną firmę (profesjonalna str. WWW z opisem działalności; wszelkie dane kontaktowe i teleadresowe w tym firmowy adres e-mail; prawdziwy numer KRS ze składem zarządu spółki i akcjonariuszy oraz brak wpisów na str. internetowej KRD).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...