Poszukiwany partner/partnerka na wieloetapówki '05

Witam serdecznie forumowiczów :)

Ponieważ kończy się powoli "okres przestoju jesiennego";) i rozpocznie się zdecydowany okres treningów (przynajmniej mam nadzieję ze starczy mi silnej woli) do przygotowań do sezonu letniego '05 postanowiłem już teraz zacząc szukać partnera na cykl wieloetapowych maratonów w najbliższe lato.
Mam zamiar wystartować w wieloetapówce BM (czerwiec-lipiec wg. wstępnych danych G&G) oraz w Transcarpatii (jeśli terminy BM nie będą kolidować z terminem TransC).
Poszukuję więc partnera lub partnerki do wspólnego uczestnictwa w tych imprezach.
Mój nr z tegorocznej edycji BM - 1928 można sprawdzić wyniki i zobaczyć czy moja skromna osoba pasuje do ew. wymagań czy nie. Ale w tym sezonie zimowym ostro popracuję nad formą :)

Pzdr.
T.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukiwany partner/partnerka na wieloetapówki '05

ja tez szukam na transcarpatie i wolalbym placic przed 31.12 sam wiesz pewnie dlaczego:) moj nr z ligi bB 1404 w tym sezonie zaczalem jezdzic ale teraz ostro sie przygotowuje do sezonu 2005 wiesz biegam kilka razy w tyg trenuje siatkowke w weekendy przynajmnijej po 100km w terenie na rowerze i chcialbym powalczyc na transcarpatii pytalem qmpli ale ciezko z kaska albo starsi stanowia opor nie do przejscia jak cos to odezwij sie do mnie na maila lub na forum sorry jesli bedziesz czekal pare dni na odpowiedz ale nie mam stalki na chacie pozdrawiam

Re: Poszukiwany partner/partnerka na wieloetapówki '05

Hello, wysłałem ci maila w temacie - odezwij sie jak możesz.

Pzdr.
T.

Inne tematy z forum

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...