Potrzebuje rady

Witam
jestem na forum pierwszy raz i nie bardzo wiem od czego zaczac. Mam problem poniewaz podejzewam, ze moj maz mnie zdradza. Zaczelo sie od znajomosci z kolezanka z pracy, smsy, telefony itp. Potem mnie oklamal, ze nie bylo jej u nas w domu jak ja bylam w pracy a okazalo sie, ze byla. Teraz juz nie pracuje w tej samej firmie ale niestety ich kontakt jest chyba jeszcze lepszy niz byl przed tem. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze zaczal mnie traktowac strasznie, robi mi afery jak sie zapytam z kim pisze smsy albo jak chce gdzies wyjsc a ja sie nie zgadzam(zrobi afere i itak robi co chce), wielokrotnie grozil rozwodem a na drugi dzien jak gdyby nigdy nic sie nie stalo. Wiele przykladow mogla bym przytoczyc, a on caly czas twierdzi, ze to tylko kolezanka. Juz sama nie wiem co mam myslec. Prosze napiszcie co o tym myslicie czy faktycznie to ja wkrecam sobie chore filmy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Potrzebuje rady

A rozmawiałaś z nim spokojnie na ten temat czy tylko wyskoczyłaś z pretensjami?Bo to znaczna różnica.Jesli ciągle się kogoś atakuje pytaniami i pretensjami,może tak zareagować.Ale ja podobnie jak Ty miałabym mieszane uczucia co do ich znajomości.Trudno wnioskowac coś jeśli się nie zna danej osoby.Jak dla mnie pozostaje szczerze porozmawiać,zobaczysz jak się przy tym zachowuje,czy kręci,nie patrzy Ci w oczy czy jest nerwowy.Bo rozmowa nie zawsze oznacza iż przyzna Ci się jesli faktycznie coś ich łączy,jednak już po zachowaniu mozesz coś stwierdzić.Powodzenia!

Re: Potrzebuje rady

Próbowałam z nim rozmawiać tylko każda rozmowa kończyła się kłótnią. Wyskakiwał na mnie z gębą, od razu obrażał wyzywał itd. Naprawdę już nie wiem co mam zrobić. A żeby podjąć decyzję o rozstaniu to muszę być na 100% pewna, że mam rację i robię dobrze.

Inne tematy z forum

hotel spa - gdzie się wybrać z mężem na romantyczny weekend? (111 odpowiedzi)

dziewczyny poradzcie mi...do jakiego hotelu wybrać się na romantyczny weekend ze spa z mężem...

night club dla kobiet, streaptiz męski? (41 odpowiedzi)

Hej, czy jest gdzieś w trójmieście lub okolicach klub dla kobiet z męskim streaptizem. Chcę...

Prezent dla teściowej (121 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...