koleżankę na lody zapraszam :) (102) Jak w tytule, umówię się z koleżanką na lody z duuuużą ilością bitej... marekkk realia (120) Zastanawiam się czy na tym świecie są jeszcze mężczyźni dla których wygląd... smerfetka Ciężarne z Gdyni - poznajmy się:) (4) hej, mieszkam w Gdyni, na Wzgórzu, jestem w 6 miesiącu ciąży. Jeśli tak jak... agnieszkaj
Szukam kumpelek na wspólne wyjścia do kina,na piwko czy imprezke:) (2) Hej jestem w Gdańsku od nie dawana mam 20 lat chętnie poznam jakieś fajne... Justyna Szukam Partnera:) (35) Kobieta po 40-stce szuka partnera do wszystkiego. Ona na całe życie (69) Chciałabym poznać kogoś na całe życie. Mam już swoje prawie 29 lat i... ona28 Karaoke :) (3) Chodzi ktoś z was bądź byłby chętny wybrać się na karaoke ? niikii19 Ludzie z Wejherowa.. ;) (2) Poszukuje jakiś młodych osób z Wejherowa. Przeprowadzilem się tu niedawno z... Kuba impreza - dziś? (49) wybierzemy się może do jakiegoś klubu (Sopot/Gdańsk) dziś albo w weekend?... milla nie ma nawet z kim wyjsc na impreze czy kina itp ona 24 :( (3) Jak w tytule jestem z Gdanska jak cos to na meila pisac malenka2121@o2.pl... fajna z gdanska Daj się poznać-replay:) (29) Wybaczcie za powtarzanie postu, ale po pierwsze-przenoszę go na bardziej... BlueBell84 Witam - zapytanie (18) Hej , mam małe pytanko ... Znacie jakieś inne opcję poznawania się niż przez... exoden89 Znudzony Mąż (33) Znudzony Mąż szuka znudzonej żony ,monotonia to straszna rzecz może też... zwyklykolega zadbany,wysoki,przystojny i ... żonaty - poszukiwany :) (23) Witaj :) jeśli jesteś taki jak w tytule- to się odezwij. Postanowiłam dać... niebanalna kobieta fajna sopocianka 42 pozna,,,, (39) dobego człowieka,uczciwego jeżeli jesteś taki napisz bursztyn kumpela (4) Szukam kolezanek w wieku 35,45 lat fajnych dziewczyn z ktorymi mozna pogadac... hh Koleżanki na sobote wieczor (1) Witam szukam chetnej dziewczyny na wypad na miasto...zaden sponsoring itp itd... koosik szukam fajnej sąsiadki (10) Jak w tytule szukam fajnej sąsiadki dzielnice stogi,przeróbka aqq ZDRAD I ROZWÓD CZY TO JEST ROZWIĄZANIE NASZYCZ POBLEMÓW (5) POMYŚL ZANIM UCZYNISZ. ZACHĘCAM WSZYSTKICH DO PRZEMYŚLEŃ POZDRAWIAM BURSZTYN na piwo itd (3) ktora fajna dziewczyna ma chec na piwo . pani po 40 plus . na jutro karol