Poznam

Poznam
Cześć. Chciałbym poznać ciekawą dziewczynę, mającą swoje pasje, cele i marzenia. Fajnie byłoby poznać kogoś do wspólnego spędzania czasu, bo razem z kimś można robić tyle interesujących rzeczy - nie to co samemu. A z czasem może i wyniknąć z takiej znajomości coś więcej. Ogólnie podobają mi się takie trochę szalone dziewczyny, energiczne, otwarte i kontaktowe. Jednocześnie uważam, że bardzo ważną cechą jest wrażliwość - to ona pozwala dostrzec wiele rzeczy, zwłaszcza drugiego człowieka wokół siebie. Nie ukrywam, że oprócz osobowości liczy się dla mnie wygląd - najbardziej podobają mi się niewysokie brunetki. Jeśli o mnie chodzi to nie jestem z tych facetów co idą tylko do przodu po trupach niszcząc wszystko dookoła, jestem spokojny, potrafię się zatrzymać i rozejrzeć. Mam 28 lat. Nie będę tak jak wielu wypisywał tu jaki to ja jestem wspaniały bo nie jestem, mam wady jak każdy. Dlatego chciałbym poznać dziewczynę, która nie szuka księcia z bajki tylko normalnego faceta. Ogólnie dziewczynę taką do tańca i do różańca ;) Jeśli chciałabyś się poznać to z chęcią wymienię garść maili.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to masz trudne zadanie

bo ostatnią kobietą ze swoją pasją była Maria Skłodowska-Curie, niestety napromieniowała się i zmarła. Na pocieszenie dodam, że te, które nie mają aż tak wygórowanych aspiracji i większość wysiłków koncentrują na ru**aniu mocnych kolesi też potrafią być miłe w dotyku, a przy pewnych szczególnych warunkach otoczenia, inspirujące, a nawet i oddane..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1