Poznam :)

Poznam :)
Witajcie Panowie, czy w Trójmieście nie ma już normalnych mężczyzn dla których jednorazowe wyjście na kawę/ kino/ piwo to nie zaproszenie do łóżka? Proszę o nie wysyłanie maili castingowych ( zdjęć innych części ciała także!!!!). Poszukuję dłuższej znajomości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z całym szacunkiem, ale podanie porcji podstawowych informacji o sobie uważam za

podstawę anonsu internetowego i dotyczy to tak samo mężczyzn jak i kobiet. To specyficzna sytuacja - w rzeczywistości ludzie nawiązują znajomości widząc się, słysząc, jakoś reagując na siebie... Wtedy wiedzą, czy mają ochotę się spotkać. A tu co: 20lat? 48? Otyłość trzeciego stopnia? Jak mam być szczery, to ja akurat czuję się mocno niedopasowany do pań z nadwagą i jeśli mam obawę, że na taką trafię, to wolę się nie umawiać. Po co później ma być komuś nieciekawie i po co marnować czas. Inni i inne mają zapewne inne "progowe" warunki. Trudno - wg. mnie zarówno wiek, jak i najogólniejszy opis należy podać. Dla mnie również koniecznie typ sylwetki. Później możemy porozmawiać. Od koncertu życzeń albo pretensji bym nie zaczynał. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

w takim razie na forum zareklamuje swoje atuty:
wykształcenie wyższe
wiek 29
pracująca
BMI 20
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Waw,

No i teraz widzę, że marne szanse ;-)
41 lat
185cm, 79kg
podyplomowe, praca na własny rachunek
Szukam towarzystwa na wyjścia do teatru, kina - najlepiej DKF-u, kręgle, knajpy, wypad za miasto. Wysuwanie poważniejszych oczekiwań wobec nieznajomej osoby uważa za niemądre - inne rzeczy albo się dzieją, albo nie - nie da się ich zaplanować, z reguły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wciaz nie wiadomo jakiej Jestes postury ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

oczywiście, bo sylwetka to najważniejsza sprawa nad którą nie można popracować!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie rozumiem świata

o co chodzi? Jak czytam, tu są sami przystojni, wykształceni, mądrzy i w wieku 30 lat i więcej nie mają partnera?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oj tam. nie przesadzaj, trzeba kozystac z zycia poki możemy i nie na rzkacze ne którzy chcą się umowicna ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bzdura

bzdura
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0