Pracownicy Selgrosa i Castoramy (8) Mam pytanie do obecnych i byłych pracowników tych sieci. Jakie warunki pracy,... marpu Halewicz kto to taki? (62) Kim jest ten jego mość,bo wydaje mi się żę to b..c. piotras klub fitnes Pruszcz Gdański lipa (1) praca owszem lecz o wypłatę trzeba się wykłócać a umowa to jedna wielka lipa... mysia
DOM MUZYKA Długie Ogrody (11) Czy może ktoś pracował. tam jako sprzątaczka,pokojowa Ania Praca w Kowalski Colsunting w Finlandii (1) Proszę o opinie o tym pracodawcy czy wypłacalny i czy warto wyjechać z tej... royeek papier(y?) (5) Mam pytanie, czy Państwo po drugiej stronie każdej oferty pracy publikowanych... ops firma crown pruszcz gda (5) ktos pracuje tam? albo pracowal ja wlasnie bede tam pracowac i ciekawy... adam praca (5) Może wiecie gdzie są jakieś ogłoszenie pracy np. w trakcie Euro 2012? Albo... pracownik Praca w TRANSCOM WW (18) Napiszę tak :) pracuje tam około 8 miesięcy jak każdy wie że nikomu się nie... K... M... K... J... Introligatornia Proma, Gdynia ul. Żaglowa (11) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/introligatornia-ogl4186348.ht... M. Praca Jysk. (6) Witam czy wie ktoś może jak wygląda II etap rozmowy w Jysku? Sandi praca biurowa- specjalista ds reklamy (2) Czy ktoś tam dzwonił? Wiecie na czym polega ta praca? MM Hotel Zappio (2) co kilka tyg pojawia się ogłoszenie że szukają recepcjonistki- składałam tam... wisimityzm Studentów do wypożyczalni na lotnisku (5) http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/studentow-do-wypozyczalni-na-lotni... xyz Baltona praca (6) Baltona Lotnisko Rębiechowo przyjmuje ludzi do pracy do swoich nowych... Kate oddk czy to prawda wszystko co mowia? (4) naprawde tak zle? nowy Tłumaczenia z angielskiego (1) "Inwoman" praca dla studentów przy tłumaczeniu z ang na polski. Czy ktoś... kr Butik NEW YOUR STYLE (1) Jak oceniacie ten sklep?..robi ktoś z was tam zakupy? zastanawiam się czy... dorota Decathlon (3) Czy pracuje ktoś w decathlonie? Jak wygląda tam praca? M! Delphi - praca dla OSŁÓW !!! (2) stanowczo odradzam - POLSKIE CHINY i OBOZ PRZYMUSOWEJ PRACY NA 3 ZMIANY - a... pracownica DELPHI