Praca invicta

Witam , czy ktoś może był na rozmowie w sprawie pracy w invicta w Gdańsku ? Praca obsługa klienta . Jeśli tak to o co pytali ? Z góry dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca invicta

Niech Pan Bóg cie broni przed ta firmą . Inaczej będziesz płacić z własnej pensji za błędy na kasie .

Dawno temu w firmie nie małej nie dużej lecz w sam raz.
Ekipa miała 6 osób w dziale - handlowym.
Była jedna kasetka na kasę.
Jeden kluczyk i jedna osoba która kasą zarządzała.
Dokładała ze swoich
Do czasu
Zorientowała się że ginie kasa.
Za zgodą szefa a w tajemnicy przed współpracownikami - w weekend kiedy firma była nieczynna - zamontowała na swój koszt kamery.
.......................................................................................
Nagrała się sprzątaczka - osoba która w firmie pracowała dłużej niż prezes.
Miała dorobiony kluczyk.
Pieniądze ginęły latami - w małej kwocie (do 200pln)

Morał wyciągnijcie sami

Co za głupoty. ...dział handlowy to nie obsługa klienta i dział handlowy nie obraca pieniędzmi. ..a już na pewno nie ma możliwości by sprzątaczka miała dorobiony kluczyk :D ja pracowałam u nich w obsłudze i było wszystko ok ale wyszłam za mąż i wyprowadzilam się z Gdańska wiec juz tam nie pracuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale bzdury.. jak sprzątaczka może pracować w firmie dłużej niż prezes :D Ktoś ma niezłą wyobraźnię :)

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...