Praca w BHP

Przy poprzedniej wypowiedzi podałem mejla i zlamełem regulamin chce powiedziec że poruszam kwestie zatrudnienia w tej braży,więc aby sie nie reklamowac usunolem mila.
Pozdrawiam Administratora
Witam wszystkich którzy zamierzają udzielić, podzielić, doradzić wątku
PRACA W BHP.....

W listopadzie skończyłem studia podyplomowe z bhp przez które nabyłem uprawnienia starszego inspektora bhp. Szukam zatrudnienia w tej dziedzinie 1/3 1/4 lub 1/8 etatu. Jest kwestia sie dogadania. Najbardziej pasowała by mi branża budowlana, pokrewna jakaś ale inne też wchodzą w grę. (administracja, zakład produkcyjny itp. ). Chce dodać że chce sie szkolić w tej branży więc pod koniec roku planuje wyrobić sobie uprawnienia inspektora ppoż. Chce zdobywać cenne doświadczenie w tej branży, ogólnie jestem samoukiem lubię słuchać starych bechapowców ich doświadczenie jest bezcenne. Zdaje sobie też sprawę że regulacje prawne z roku 2004 młodym pozwolić rozwiązać skrzydła w tej branży dopiero na przełomie trzeciego kwartału 2013 roku.

Pozdrawiam
Bartek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w BHP

Tak to jest jak starasz się wypromować biznes :)
My świadczymy usługi bhp w olecku, a klientów szukamy też tu ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...