Przedszkola prywatne Rumia - proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Chciałabym poznać opinie rodziców nt. prywatnych przedszkoli w Rumi. Szczególnie interesują mnie Wioska Smerfów, Bajkowa Kraina. Skrzat i Mądry Maluch. Wiem że jest kilka wątków dotyczących ww. placówek, ale chciałabym uzyskać w miare aktualne informacje od mam których dzieci tam uczęszczają. Plusy/minusy, czy często zmienia się kadra, jakość posiłków, atrakcyjność zajęć. Będę wdzięczna za każdą opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedszkola prywatne Rumia - proszę o opinie.

Witam, mój syn chodzi do Wioski Smerfów i jestem bardzo zadowolona, mój synek również. Czesne jest ok, w tym wliczony jest angielski, zajęcia taneczne i przedszkole również ściąga Elefun ( przedstawienia, doświadczenia) dzieciaki są zachwycone. Koszt wyżywienia to 8 zł zupa i drugie danie, śniadania i podwieczorki są w cenie czesnego. To kameralne przedszkole o rodzinnej atmosferze panie przedszkolanki są z powołania a nie z musu, także szczerze polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja córka również chodzi do Wioski Smerfow. Generalnie jestem zadowolona, Panie naprawdę troszczą się i dbają o dzieci. Jest mnóstwo dodatkowych zajęć dla dzieci typu teatrzyk, zajęcia z cyklu Eduardo Fan, wyjścia czy to na komisariat czy do biblioteki, tak aby dzieciaki mogły porostu poznać funkcjonowanie świata. Jedynie jedzenie mogłoby być lepsze bo jest z cateringu i czasami jak dla mnie za bardzo wymyślne, a mogłoby być takie bardziej domowe, ale to moje odczucia. Generalnie jestem zadowolona i wiem, że córka jest tam szczęśliwa, bezpieczna i uczy się mnóstwa mądrych rzeczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zajęciach cyklu edufan...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja córka chodzi do przedszkola Skrzat, wybraliśmy to przedszkole po długich poszukiwaniach i przygodach. Bardzo się cieszę, że znalazłyśmy takie miejsce. Jest to przytulne, kameralne przedszkole, 2 małe grupy, dzieci są dopilnowane, Panie z zaangażowaniem i sercem realizują program edukacyjny, dodatkowo j.angielski 2x w tygodniu, tańce, rytmika, zajęcia logopedyczne, teatrzyki, edufun, wizyty zwierząt (kozy, kaczuszki, kurczęta itp) Przy takich małych grupach Panie mają możliwość indywidualnego podejścia do dziecka (w dużych grupach to jest po prostu niewykonalne wiem bo sama widziałam), dwa razy w roku dostaję na maila ocenę, opis rozwoju dziecka, jego mocnych stron oraz tych nad którymi trzeba popracować. W przedszkolu jest piękny duży plac zabaw za budynkiem (nie od ulicy) osłonięty wysokim murem ( bez przeciągów). W przedszkolu jest czysto jest to miejsce bardzo zadbane i z dobrą atmosferą. Mogłabym tak długo wymieniać zalety tego miejsca. Z czystym sumieniem i radością POLECAM.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

Vela Park Rumia Loker (20 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...