Pszenna

Witam.
W zwiazku z nadejsciem mrozow na ulicy Pszennej powstalo lodowisko a jak widac gmina ma to w nosie. Moze trzeba troszke do nich podzwonic i sie upomniec o swoje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Pszenna

Dziś byłem w UG Żukowo u zastępcy Burmistrza i między innymi poinformowałem że drogi w Baninie podczas mrozów nie są posypywane ani piaskiem ani solą. Obiecał zająć się sprawą.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja żem już dzwonił do pałacu królewskiego w Żukowie, oni tam trzymają rękę na tętnie i działają w temacie. Jutro ma dojechać tir z łyżwami. Honorowy patronat nad lodowiskiem objął polityk Stanisław Łyżwiński z Samoobrony. W sylwestra ma się odbyć konkurs tańców na lodzie ,pierwsza para jest już ustalona,ponoć Rysiek z Klanu i Danuta Hojarska,druga para to Rysiek Kalisz i Mandaryna i Rysiek Rynkowski z flaszką i pistoletem. Ma odbyć się także mecz hokeja,urzędnicy z Żukowa kontra mieszkańcy aleji Pszenicznej.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 10

slabe
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

~abc nawet jednego słowa nie umiesz poprawnie napisać
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Za to ty Zdzisiek całe zdania ,wręcz powieści ortograficznie- poprawnie ale głupotą siegasz nieba :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

Dzisiaj Pan u UG Zukowo na pytanie kiedy posypia ulice Pszenna stwierdził ze to nie sa standardy Gdanska i nie mamy co liczyc. Moze jak codziennie bedziemy dzwonić do Pana w UG to w koncu cos zrobi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę napisać z kim rozmawiałeś w UG ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z jakims Panem od odsniezania drog. Glowny nr UG i wew 1
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo tu są niestety standardy kaszubskie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziś o 10 rano widziałem jak piaskarka posypywała piachem ulice pszenną więc ktoś wprowadził cię w błąd

Posypane to było już o 6.40 rano jak jechałem do pracy.

W ciągu dnia były prace związane z naprawą nawierzchni.

Jaka naprawa nawierzchni?

No to dobrze ze widziales bo to juz bylo po telefonie do Pana z UG

,,olo" jak to miło mądrego posłuchać. Lubimy język jadu na forum. Dziękuję i chylę czoła.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć ~Oluś cieszę się,że się odezwałeś :) Wiedziałem,że w głębi duszy jesteś bardzo miłym chłopcem.
~Oluś wiesz czego nienawidzę ?Nienawidzę milczenia,nie odzywania się do siebie,nie pisania. To jest gorsze niż zakończenie znajomości :)

P.s ~Olo wyrasta na takiego mojego psycho-fana :)

Pozdrawiam Twój Terapeuta Zdzisek
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

slabe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

Tu nie chodzi o milczenie,ale o konstruktywne zabieranie glosu a ty i qaz zasmiecacie prawie każdy watek swoimi wypocinami.Anie śmieszne ,ani inteligętne. Dzieci z przedszkolawypowiedzi maja inteligentniejsze wypowiedzi niż Wasze.Choć wiem że tego nie zrozumiesz.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14

,,olo'' spuść z tonu. Jadem jesteś przesiąknięty. Nie potrafisz przeprowadzić kulturalnej rozmowy a innych chcesz uczyć.? Bardzo brzydko. Chcesz zmieniać innych to zmień najpierw samego siebie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobre poczucie humoru:)

Olo, a o jakie konstruktywne zabieranie głosu Tobie chodzi? Możesz wskazać w jakim banińskim temacie takowe wystąpiło? Czasami lepiej od razu sprawie łeb ukręcić, bo jak się nie ukręci, to w ruch idą bluzgi i pięści!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

olo, poszperałem trochę w poszukiwaniu konstruktywnego zabierania głosu i znalazłem : temat - Baran na quadzie

~olo napisał cyt.:

,,ja ci palancie podjechac. stul pysk i schowaj ten komunijny rowerek od tatusia. jak ci przyjebia mandat ktorego nie zaplacisz a potem sadownie grzywne i kuratora to cio przejdzie pierdzenie na hulajnodze i mamrotanie ch(u)joplotow gogusiu z miodem w uszach''

Bardzo konstruktywna wypowiedź. Bardzo!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciekawe co na to powie ,,bluzgający" olo.
Brawo Heniu browarek się należy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ten cytat to nie ode mnie chłopcy, może to wasze słowa? Jakie konstruktywne? Poczytajcie chłopcy swoje wypociny w każdym wątku,o czym piszecie? może jeszcze z sensem dla tematu wątku? .Nie ma we mnie jadu, uczulony jestem niestety na ludzką głupotę a czytając was niestety mocno jej doświadczam....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jak masz jakieś uczulenie to udaj się do dermatologa. Kogoś możesz jeszcze zarazić.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oluś,wszyscy tak mówią jak ty -Jestem niewinny-, niestety nie dajemy wiary w to. Zostałeś złapany na gorącym uczynku. Teraz będziesz musiał zmienić tożsamość i poddać się resocjalizacji. Jaką karę wymierzamy dla Ola?

P.s Taki tekst z sądu : Wysoki sądzie jestem niewinny,ale proszę o niski wymiar kary.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zdzisiek, my jesteśmy miłosierni i wszystkie przewinienia darujemy! Niech uczony w piśmie olo, co chadza se na msze święte, przeczyta jeszcze raz na głos przykazanie o ,,będziesz miłował bliźniego swego jak siebie samego", a w niedzielę da stówkę na tacę i jesteśmy kwita! Ja też będę w kościele to se sprawdzę ile olo wrzucił. Mam nadzieję drodzy bracia i siostry, że olo zrozumiał aluzję, bo modlić się pod figurą, a diabła mieć za skórą, to wymaga dogłębnej analizy, kim się tak naprawę jest!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co oni wysypali na tą pszenną? już nawet płyt nie kładą, gruz sypią DRAMAT
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zdzisek pisek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ej ,dobre,kurde , może być :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

zdzisiek moj misiek.krzysiek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Idzie Krzyś przez naszą wieś,
Pusty worek niesie,
Jest dziś wystrojony w nowe pantalony,
Idzie se do Biedry po świeże zwierzaki - talony,
By se je wymienić na Minionki - opony!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Heniek :) Ty lepiej se uważaj z tą poezją, bo cię kurde porwią ,ci od klubu poetów i będziesz gadał innym akcentem.

P.s Heniek Ty już nie pisz w wątku o Pszennej,ciągle ino ta Pszenna ,jak se słyszę o pszenicy,to tylko na jedno mam chrapkę, i nie jest to bułka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

zdzisiek i krzysiek? a jednak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dobrze Zdzisiu. Ja, już se zakończył tutaj pisanie, ale jeszcze Ci tylko odpowiem, żebyś się nie martwił, że mnie licho porwie, bo żem się zapobiegawczo przykuł do skrzynki z browarkiem! To sam se rozumiesz, że jestem dobrze zabezpieczony Zdzisiu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie mięso? (23 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...