Pulsometr

Wiem ze ten temat pewnie często przewija sie przez forum ale mam powazny dylemat, a mianowicie jaki pulsometr wybrac? Zdecydowałem sie juz na jego zakup ale teraz mam dylemat który model wybrac. Skłaniam sie ku Polarowi S120 czyli jednemu z najtańszych polarów ale nie wiem czy nie zainwestowac troche wiecej pieniedzy w wyzszy model, powiedzmy S410. Co o tym sądzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pulsometr

Ja polecam zdecydowanie polara, kup jeden z modeli z serii S, obowiązkowo z kodowaną transmisją !! Jeżeli chodzi o S410 to bedzie to super wybór. O ile sie nie myle to 410 ma juz transmisje danych do kompa a to rzecz bardzo ważna. Pobaw sie troche programem polar precission performance 4 to bedziesz wiedział o co chodzi :) Pełna kontrola wszystkich parametrów treningu, i przede wszystkim polar to jakość, czego nie można powiedzieć o innych producentach pulsometrów. Pewnie zaraz zaczną sie wymądrzać użytkownicy sigmy, ale sigma robi jedynie dobre liczniki, a pulsometry juz niestety nie działają tak jak powinny. Miałem sigme i mam polara więc wiem co mówie. Zycze udanych zakupów !!

Mam pulsometr Ciclosport Hac4 plus i nie narzekam.Jest to równierz dobry zakup,jednak pod względem treningów profesjonalnych to najwyższy model polara ma przewagę.W sumie polar to polar-nie mylić z lodówka:)

http://www.google.pl/

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (4 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...