Quercus

Temat dostępny też na forum: Quercus
Quercus powstaje w południowej części Gdańska, w zielonej okolicy, nieopodal zbiornika wodnego. Ta lokalizacja, także dzięki możliwości szybkiego wyjazdu na obwodnicę, umożliwia sprawne dostanie się w każde miejsce Trójmiasta. Sama dzielnica i jej rozwinięta infrastruktura oferują wszystko, co na co dzień potrzebne jest do wygodnego życia. Niedaleko jest szkoła, kilka przedszkoli, sklepy ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Quercus

Wszystko fajnie, drzewa, ptaki a za 4 lata pkm pod oknami. Zalecam zapoznanie się zapoznanie z przebiegiem linii SKM na południe Gdańska.
Obok działki przebiega rezerwa terenowa pod Nową Świętokrzyską po której planują wybudować linie SKM, jeżeli nie SKM to droga
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

oferta

myślę że nikt kto planuje zakup w tej inwestycji nie bierze poważnie wizualizacji dewelopera Drzewa i zielone otoczenie będą ale za 10 lat po skończeniu budowy PKM /SKM bym się nie bał bo kasy i tak nie będzie ale może za 15 lat zbudują Nową Świętokrzyską
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

skm

Bedzie mega glosno
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Quercus

A co to za obrzydliwy szary falowiec na wizualizacji i jeszcze tak umiejscowiony ze sąsiad sąsiadowi w okna zagłada.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie bój się.

Wasze białe bloczki wiecznie nie będą takie białe i czyste. Zresztą sama się przekonasz bardzo szybko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Quercus

Zastanawiam się nad t ofertą. Te mieszkania są atrakcyjne cenowo i w bardzo dobrej lokalizacji. Ciekawe tylko kiedy ukończą ten pierwszy budynek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Quercus

Budowa posuwa się dość powoli. Obserwuję ja z naprzeciwka. Powstaje dopiero 1 blok. Nie dawno zabrali 2 żurawie, które tam były więc nie wiem co z drugim blokuem. Generalnie inwestycja posuwa się wolniej niż innych developerów w sąsiedztwie. Ale moze taki plan wydania bloku mial developer. W mojej ocenie ta budowa skończy się w przyszłym roku. Osiedle może być fajne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile zieleni wokoło!!!

Deweloper dokona nasadzeń? Przynajmniej tak wygląda na wizualizacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Raczej zniknie kolejna ilość zieleni

Pod PKM i nową świętokrzyską
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zakończenie I etapu

Czy któryś z mieszkańców zakończonego I etapu może coś powiedzieć o inwestycji? Spełnia oczekiwania? Jak wypada efekt końcowy względem tego, jak reklamuje to osiedle deweloper?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zakończenie I etapu

Generalnie jest ok. Estetyka budynku ok. Akustyka wg mnie średnio. Ale inni sąsiedzi twierdzą że ok. To moje 3 mieszkanie więc może nie mam wystarczajaco dużo doświadczenia. Borykamy się z bardzo wysokimi czynszami ale jest to raczej kwestia kiepskiego zarządcy Platida. Problem czynszów chyba da się rozwiązać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wysokość czynszu PLN/m2

Witam, rozważam zakup mieszkania w budynku B. Czy udało się Państwu zmienić zarządcę nieruchomości i obniżyć czynsze? Jak się mieszka dotąd? Jakieś usterki, problemy z deweloperem? Uprzejmie prosiłbym o informację. Dziękuję i pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Polana Kampinoska (14 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla przyszli mieszkańcy znajdą wszystko co wpływa na komfortowe życie...

Kampinova (8 odpowiedzi)

Kampinova powstaje na Łostowicach. Lokalizacja ta pozwala łatwo dojechać do śródmieścia Gdańska...

Zielona Park (47 odpowiedzi)

Zielona Park, jak sama nazwa wskazuje, zlokalizowana jest w okolicy licznych terenów zielonych. W...