Ralph Demolka

Temat dostępny też na forum: Ralph Demolka
Opinie do filmu: Ralph Demolka.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

świetny, przystępny dla małych dzieci film

chociaż na początku wprowadzenie w treść może być kłopotliwe dla przedszkolaka, ponieważ treść filmu dzieje się PRZED fliperem i maluchy nie bardzo kumają gry na poziomie dawnego Atari, ale potem, kiedy widz przenosi się w świat wewnątrz gry komputerowej, jest akcja, uczucia, morał, przyjaźń, pułapki, przygody, dobra grafika i dobra zabawa. Jak dla mnie - matki która poszła z 6 letnia dziewczynką film zasługuje na ocenę 9/10, córka tez ocenia wysoko.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

wielki facior

na bang super film
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękna historia opowiedziana w bardzo pomysłowy sposób: życie bohaterów to zbiór zasad z gier; utarte schematy i czarno-białe charaktery - jednak rzeczywistość poza grą nie jest już taka oczywista. Ralf chce czegoś więcej, niż przypisany mu scenariusz i wyrusza po "nagrodę", która w jego mniemaniu odmieni jego samego i jego życie; sprawi, że zostanie doceniony.

Dla mnie jest to opowieść o tym, jak nauczyć się akceptować siebie, swoje wady i zrozumieć, że wszystko ma w życiu swoje uzasadnienie (dobry bohater nie może istnieć bez złego + gdy wyłamujesz się z gry, musisz ponieść konsekwencje).

Polecam wszystkim- nawet mój trzylatek obejrzał z zaciekawieniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

spk

spoko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ministranci (18 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ministranci . Przeczytaj o filmie.

Wicked: na dobre (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wicked: na dobre . Przeczytaj o filmie.

Wielki błękit (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wielki błękit . Przeczytaj o filmie.