Randki w ciemno

Temat dostępny też na forum: Randki w ciemno
Opinie do filmu: Randki w ciemno.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo słaby

Naprawdę nie polecam. Trudno mi zrozumieć dlaczego film w ogóle trafił do dystrybucji w polskich kinach studyjnych. Akcja ciągnie się jak guma w starych majtkach, a główny bohater jest nieprawdopodobny psychologicznie. No chyba, że uznamy, że ma on nieprawidłową osobowość i dlatego tak nieracjonalnie wchodzi w relacje. Przy tym wszystkim nie wiedzieć czemu co i rusz kręci się wokół niego jakaś kobieta. Polski widz prawdopodobnie ma siedzieć, walczyć ze snem i podziwiać, że na podwórku przy jego bloku nie biega kura, a ogródki piwne mają parasole zamiast płachty folii, którą samodzielnie trzeba trzymać nad głową.

Dodatkowo seans (byłam dziś w Żaku) "umilać" Wam będzie rozwydrzona gromada emerytów, która akurat miała 10zł na bilet. Państwo chichotali na całą salę, robili dubbing do filmu, a w przypływie apogeum swojej kreatywności również wysysali resztki pokarmowe spomiędzy zębów. W ciemnościach nie dostrzegłam czy sobie nawzajem. Oto kwiecie awangardy chodzącej do kin studyjnych bez reklam i popcornu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Powrót do Silent Hill (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Powrót do Silent Hill . Przeczytaj o filmie.

Psoty (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Psoty . Przeczytaj o filmie.

Pojedynek (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pojedynek . Przeczytaj o filmie.