Rekrutacja tajna ????

http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-ds-produkcji-i-logistyki-ogl6239863.html

Niby rekrutacja tajna, ale regon podali i jak łatwo dojść jest to : Wydawnictwo Operon mieszczące się w Gdyni na Hutniczej 3.

Ja oczywiście nie aplikuję, bo jestem za stary na takie śmieszne podchody. Ale może jakiś studenciak się skusi. Swoją drogą, może ktoś miał do czynienia z tą Firmą. Jeśli tak to napiszcie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rekrutacja tajna ????

ja miałam. Przez agencję (...) na stanowisko Fotoedytor. Przeszłam przez istny magiel. 2 rozmowy rekrutacyjne w agencji, sprawdzanie referencji, doszłam do ostatniego etapu rozmowy z szefem działu w Operonie. Pięknie ładnie wszystko. I cisza. Okazało się, że jak już szłam na rozmowę, stanowisko właśnie obsadzono. Eeech...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój mąż przeszedł tam rekrutację i na koniec zapomnieli go poinformować, ze jednak zmienili zdanie... Dobrze, że nie zdążył złożyć wypowiedzenia z aktualnej pracy :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rekrutacja tajna, bo mają swoją "renomę", którą raczej nie zamierzają się chwalić... Więcej na gowork.pl.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...