Restauracja Smak Morza Sopot

Czy ktoś z obecnych na forum pracował w restauracji Smak Morza w Sopocie i podzieliłby się spostrzeżeniami?
Czy firma płaci na czas i czy można liczyć na uczciwe warunki zatrudnienia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Restauracja Smak Morza Sopot

To jest stara 'vivka' właściciele są Ci sami a każdy dobrze wie że są nie wypłacalni z resztą popytaj... szkoda Twojego czasu chyba że zamierzasz robić za frajer...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Faktycznie chyba szkoda zachodu.Stara viva,teraz Cream, wygląda na to że zmieniają szyld bo za dużo złego na mieście gadają:))

Poszperałam w sieci i same niepochlebne opinie o tej firmie:
http://www.trojmiasto.pl/Cream-o32921.html

konserwator
UWAGA OSZUŚCI Niedaj sie nabrać!!! na oferte pracy Konserwator ,Kelner Sopot AL.FMamuszki 2 ,prowadzona restauracja- Smak Morza- przez małrzeństwo ...
http://sopot.lento.pl/?co=Smak%20morza
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doskonała lokalizacja,piękny lokal, międzynarodowy personel....co z tym miejscem nie teges?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

moja znajoma pracowała tam jako kelnerka wypłaty do dziś nie dostała z tego co opowiadała to lepiej omijać to miejsce.chyba ze ci się nudzi to sprawdż sama ale radzę umówić się na dniówki żebyś niebyła w plecy.Ponoć na początku szef jest przemiły także musisz być czujna jak ważka.pozdrawiam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

tyle co wiem to na początku jest ok ale już zaczyna się robić tam nie przyjemnie zalegają z kasą tyle co mnie słuchy doszły
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłam ostatnio na rozmowie, szef rzeczywiście wydawał się bardzo w porządku ale godziny pracy to od 11 do ostatniego klienta czyli nawet do 2 w nocy, stawka niby ładna bo 8 za godzine + napiwki ale skoro nie wypłacają to całe szczescie ze zrezygnowalam;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

omijajcie to miejsce
połowa osób które tam pracują nie dostaja kasy
do tego to całe szefostwo !!! mega wulgarni dochodzi do rekoczynów
masakra, tam powinna policja wkroczyc
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

wczoraj tez nas okradl nie wyplacajac 1200zl za prace -wypożyczalnia lezakow

Ogarnijcie się, 8/h????? Chyba Euro, bo to jakiś żart. Ponoć jesteśmy w UE, w np. Belgii niewykwalifikowany pracownik przy robieniu sałatek dostaje 10E/h.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam w Polsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

powstał magiczny sposób na zrobienie chocby koło D u ppy włascicelowi. Nie mowie ze odzyskamy pieniadze ale chociaz tyle. czy jest tu ktos kto został oszukany przez łysego? koresponduje i rozmawiam z p. Magdaleną Nabiałczyk z Uwagi,TVN. Są baaaardzo zainteresowani sprawą:D

Ale mozesz to zrobic TERAZ. DZIEKUJE.

ZENADA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...