Rower

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Rower
Witam
Zbliża się powoli wiosna i chciałbym pojezdzić na rowerze.Przyznaje od dobrych kilku lat tego nie robiłem ale pstanowiłem to zmienić.
Poszukuję osoby chętnej ,która by ze mną pojezdziła.Mam 30lat ,jestem z wrzeszcza.
pozdrawiam

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja z chęcią pojeżdżę, sama już nie mogę się doczeć rowerka.. ale musi się zrobić troszkę cieplej no i musi przestać padać :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rower

no to moze jakis team? wycieczki poza miasto? np pocagiem do władka i na hel :) tez jestem za rowerem!

Spróbujcie tutaj
http://rwm.org.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

trasa wejherowo-hel jest bardzo przyjemna, rok temu zdazylo mi się nią jechac:) ja też chętnie się przyłącze do grupy rowerowej:) moze po Kaszubach? jest w necie mnostwo opracowanych sciezek rowerowych, a jak sloneczko zaświeci to jazda po kaszubskich okolicach bedzie wspaniala:) co Wy na to?? moje gg 4255324

Re: Rower

Ja też chętnie przyłączę się do grupy rowerowej :)
W tm sezonie rower jeszcze nie ruszany, ale wkrótce przyjdzie ciepełko i czas to zmienić. Piszę się na jakąś wycieczkę :)

Inne tematy z forum

Akcesoria do jogi (8 odpowiedzi)

Coraz więcej osób zaczyna praktykować jogę, ale rynek akcesoriów rośnie jeszcze szybciej kostki,...

quordle (4 odpowiedzi)

Myślę, że ta strona internetowa zawiera wiele przydatnych informacji. Po prostu idź dalej...

Sport (4 odpowiedzi)

Looking to offload my Zdrowit gym membership! 9 months left at only 139 zł. Think of the gains...