iloma palcami sie klamki obsluguje? (11) takie pytanko mi sie nasunelo ;) ktore klamki shimano (klamkomanetki)... gwizdek III zlot cyklistów (1) Zapraszamy serdecznie na III Rajd Szlakiem Chmielu I Wikliny który odbędzie... pirter Wolne miejsce w busie - PURDA (1) chce ktoś z nami jechać???? :) jedziemy busem we cztery i jest wolne miejsce... rB
Co to jest wolnobieg? (7) Jak w temacie. wolnobieg UWAG KRADNA - GLUPIE DRESY!! (16) Dzisiaj dnia 7 lipca sroda w godzinach popoludniowych skradziono mi rower w... Snake Uchronić się przed dresem? (8) Kupiłem w końcu maszyne z swoich marzeń - jest dla mnie wrecz idealny, nic... gwizdek Jaki rower na Podkarpacie??? (4) Proszę o małą radę... chociaż pewnie takich pytań było tysiące - nie... Turin Turambar Jest miejsce na Purde i kogos? (1) Siema, jak ma ktos miejsce w wozie na Maraton w Purdzie to prosze o kontakt... wojtek_mm Poszukiwani chętni i odważni - NORWEGIA 2004 (4) Witam. Od ponad 6 mc-y planowana była wyprawa rowerowa wiodąca przez Szwecje... YaRo [trasa] Slowackiego - Spacerowa? (3) Witam Czy jest przejazd rownolegle do obwodnicy, od wlasnie skrzyrzowania... zulus Koła GIPIEMME T_Quattro 24L ?? Co sądzicie o nich? (2) Co sądzicie o tych kołach: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=27641385... Michał_1 Purda k. Olsztyna (4) Kto do Purdy na BM jedzie? Może jakiś objazd traski by sie zrobiło w ten... bodek ubranie na rower (7) Witam. Wybieramy się w najbliższym czasie do Trójmiasta po ubranka na rower... Jarrecki Jastrzębia Góra - dzień po (4) Jak wam sie podobalo w jastrzebiej, mieliscie jakies powazne problemy (np z... bikerjer Przed Jastrzębią Górą (13) Witam, pytanko z gatunku ciekawskich: ktos trenuje jakoś zorganizowanie przed... bodek manetka alivio (2) szukam zepsutej prawej manetki alivio-pękła w niej dolna część obudowy-jeżeli... raff WWW.EROWERY.PL nowe FORUM (2) Powstał nowy ciekawy portal rowerowy WWW.EROWERY.PL na którym jest fajne... Spajky białe, waleczne BMW (25) Dzień dobry! To ja- gwiazda tegorocznej 'masy'. Po pierwsze narazie nie... dre [erowery] Moze kogos to zainteresuje. (6) Zapraszam na forum rowerowe, do rozmow okolorowerowych i nie tylko. Super... Solution Po masie krytycznej #2 - opinie (43) i jak tam ??? było średnio w miare ;) skończyło siękrytycznie jak to ktoś... Nurek