Targi Unikatów & Anime (2) Wielkie Święto Kreatywności w Gdańsku: Targi Unikatów & Targi Unikatów Anime.... trojmiasto.pl Wernisaż wystawy fotografii Bolesławy i Edmunda Zdanowskich: "Światło Gdyni" (2) 7 lutego, w sobotę, o godz. 18:00, w Muzeum Miasta Gdyni nastąpi otwarcie... trojmiasto.pl Pizza neapolitańska z mistrzem walentynkowe warsztaty (2) Walentynkowe warsztaty pizzy neapolitańskiej z mistrzem w Gdyni! Już 13... trojmiasto.pl
Kolacja walentynkowa w Zezowatej Flondrze (2) Serdecznie zapraszamy na wyjątkową kolację walentynkową, która odbędzie się... trojmiasto.pl Tydzień Filmu Niemieckiego 2026 (3) Tydzień Filmu Niemieckiego 2026: kino, które patrzy uważnie Czułość,... trojmiasto.pl Koncert przy świecach: Młoda Polska (2) Candle Live Music zaprasza na niezwykły koncert instrumentalny w blasku... trojmiasto.pl Marek Dyjak (3) Marek Dyjak to od wielu lat jedna z najbardziej nietuzinkowych postaci... trojmiasto.pl Bal dla dzieci - W krainie mórz i oceanów (1) Prezydent Miasta Gdyni zaprasza najmłodszych mieszkańców do wspólnego... trojmiasto.pl W Brzeźnie: ćwiczenia z nazywania - warsztaty dla dorosłych (2) Brzeźno to przestrzeń, która nieustannie do nas mówi światłem, zapachem... trojmiasto.pl Piotr Kaliński | Warsztaty ambientowe (2) Piotr Kaliński to producent muzyki elektronicznej z rozległymi horyzontami:... trojmiasto.pl Ferie z aksolotlem. Poznaj płazy i gady Akwarium Gdyńskiego (2) Zapraszamy na ferie zimowe w Akwarium Gdyńskim! Podczas wizyty odkryjecie... trojmiasto.pl Totalna Biologia z Tomaszem Grzymkowskim - warsztat Związki i partnerstwo (1) Wpływ dzieciństwa na związek często zaczyna się na długo przed tym, jak... trojmiasto.pl Pola Nadziei na Pomorzu 2026 (2) W Puckim Hospicjum pw. św. Ojca Pio zainaugurowano Pola Nadziei na Pomorzu.... trojmiasto.pl Chartoterapia dla WOŚP - spacer charytatywny (6) SPACERY WOŚP 2026 Uwaga! Uwaga! Ponownie zapraszamy Was na spotkanie chudych... trojmiasto.pl Jestem Kobietą | Kobiecy koncert światowych przebojów (5) Jestem Kobietą to pełne energii, emocji i humoru muzyczne show, które w... trojmiasto.pl Festiwal Azjatycki (4) Zapraszamy Was na wyjątkowe wydarzenie!Dymiące tajskie stragany, świeże... trojmiasto.pl Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 2026 (47) 34. Finał WOŚP odbędzie się 25 stycznia 2026 roku, ponownie gromadząc... trojmiasto.pl Sto lat! Sto lat polskiej piosenki | Teatr Czwarte Miasto (10) Teatr Czwarte Miasto zaprasza na wyjątkowy spektakl muzyczny pt.: ,,Sto lat!... trojmiasto.pl VI Bal równych szans 2026 (2) Fundacja Wspierania Rozwoju JA TEŻ zaprasza na VI BAL RÓWNYCH SZANS,... trojmiasto.pl P1Harmony (3) Już 22 stycznia 2026 w hali na Placu Dwóch Miast wystąpi P1 Harmony -... trojmiasto.pl