smiech na sali (1) nie bywam tam czesto,wiec nie oceniam,musze jednak opowiedziec co mi sie dzis... Hania polecam Pasibrzuszka (1) Od jakiegoś czasu jestem częstym gościem w pasibrzuchu na manhatanie z tego... Sylwia REWELACYJNIE (1) zawiedziona ja tez bylam na tej imprezie sylwestrowej i nie wierze w to co... Hanuś
Pizza dobrze zrobiona i smaczna! (1) Od niedawna za namową Syna korzystam z usług tego lokalu. Nie zawiodłem się!... macondi Katarzyna - opinia (1) Lokal chyba wciąż w budowie, bo co chwilę pojawiają się jakieś wiertarki i... Katarzyna Wyśmienite (1) Miejsce to zostało mi pokazane kilka lat temu przez najomą i od tamtego... Ptysiak Odp na "opinie" (1) Witam. Dziękuje za uświadomienie mi problemu brudnego szkła.Obsługa dostała... manager mmmmm.... pizza na 5+ (1) Szybka dostawa pizzy w 20-30 min do Wrzeszcza, kasjerka sie troche nie zna bo... Marcin obsługa-koszmar (1) Nie polecam. Jedzenie przeciętne, a obsługa zniechęca do odwiedzenia tego... asg Irena - opinia (1) bardzo milo sie zaskoczylam!a to rzadko sie zdarza. czytajac karte bylam... Irena Sympatycznie i spokojnie (1) Nic do zarzucenia, spokojnie czekaliśmy 10 minut na swoje pierogi, dotarły na... Szekoladier no wreszcie (1) no wreszcie można dobrze zjeść coś za dnia... taaaaaki lunch dwudaniowy - nie... Max M - opinia (1) Coś nowego w Gdyni , już dawno zamieżałem tam pujść , w końcu sie wybrałem i... M ciastko (1) wlasnie mialem zamiast napisac o mojej wizycie w ferberze i o tej slynnej juz... cubanito Najlepsze ciasto w trójmiescie:))) (1) A pizza przepyszna. Szkoda tylko, że dodają ser który ma ser tylko w nazwie i... Parcek Marek - opinia (1) Byłem tam trzy razy. Pierwszy raz kilka mies. temu. Klapa. nic się nie... Marek Polecam (1) Dla osób które mogą sobie pozwolić na wydatek szczerze polecam.Pieniądze... Paweł Tomek - opinia (1) Byłem tam i przyznam ze jeszcze czegos takiego nie widziałem wystruj to nie... Tomek Słaba obsługa (1) Tak, jak smaczne otrzymaliśmy jedzenie, tak rozczarowały nas kelnerki.Nie... zagnywacz Sylwester 2008 .....:( (1) Nie będzie tam nas za rok Wystrój zaliczam jako pozytywny.Obsługa tez... stolik b5