Bardzo fajny (1) Pierwszy raz trafiłem do "Club no.11" zupełnie przypadkowo i od tamtego czasu... Haber bosko! (1) Kika Cafe to urocze, klimatyczne Cudeńko, które wyrosło jak kwiatek w tym... nightlight spróbujcie lepiej :) (1) Rozczarowałam się, bo jadłospis rewelacyjnie brzmiący a tymczasem: sos... asia
Mozna polecać (1) Przyznaję rację Tym, którzy twierdzą, ze porcje się zmiejszyłt - to prawda!,... Dorka Mniam (1) Przepyszne jedzenie, miła, potrafiąca doradzić obsługa, jedynie wystrój nie w... Anka Super Pizzeria !!! (1) Bardzo fajna pizzeria i smaczne jedzonko. Polecam pizze 50cm. duże i... Janusz mojalubiona restauracja (1) byłam już ponad 20 razy, w różnym towarzystwie, także wybrednych... Barbara REWELKA (1) Naprawde super miejsce ! Świetny wystrój, obsługa rewelacyjna no a jedzonko... D$ Urocze miejsce (2) Byłam w Zielonym Dworze kilka razy i jak dotąd były to bardzo pozytywne... kasiacl Bardzo smacznie (1) jedzenie bardzo smaczne, duzy wybor az w trzech kuchniach: chinska, tajska i... monika NAJLEPSZA W GDYNI (1) jesteśmy wiernymi fankami tego miejsca i jest to związane ze... Monia&Pati Rozczarowanie (1) Przezyłam rozczarowanie. Miało być przyjemnie, a skończylo się niesmakiem, a... belferka ANDRZEJ - opinia (1) WSZYSTKO JEST OK ALE FRANCUSKA TAM SIE KŁANIA JEDZENIE DOBRE ANDRZEJ REWELACJA NA 6+ (1) Ciężko mi wierzyć w tego rodzaju opinie które widnieją poniżej. Byłam w... Kasia Nowicka Najsmaczniejsza pizza! (1) Nie wiem jak wygląda lokal, bo korzystam z dostawy do domu. REWELACJNA pizza,... Aneta sylwester (1) zeszłoroczny sylwester był rewelacyjny,przepyszne jedzenie,fachowa obsługa i... monia NAJLEPSZA KUCHNIA W GDYNI !!!! (1) może troche drogo ale jak za tak dobrze zrobione jedzenie na prawdę warto!!!... Artur Dobre jedzonko (1) A mi tam się podoba i jedzenie-bardzo dobre, ładnie podane i obsługa-miła,... mła Pizzeria (1) Kiedyś była to jedna z moich ulubionych knajpek..Sympatycznie, miło,... zniesmaczona Urok (1) bylam w owym lokalu wczoraj po raz pierwszy i musze przyznac ze tak... Gabi :)