Idealne miejsce na spedzenie wolnego czasu (1) Idealne miejsce na spedzenie wolnego czasu dex zachecam! (1) Plus za wystroj, plus za pomysl, plus za pyszne czekolady (bananowa... czekoladka nieznany - opinia (1) jak dla mnie to nigdy tam juz nie pujde to jest poprostu speluna. a szkoda... nieznany
Super (1) Świetny wystrój, profesjonalna obsługa a jedzenie po prostu suuuupper mordziak Najlepsze śledzie w Trojmiescie! (1) Mniam! RYBA Nędza (1) NIE POLECAM. PIZZA PRZYJECHAłA ZIMNA, A TO NAJGORSZE CO MORZE BYć. NO I TO... BIRDIE Wyjątkowy (1) Bardzo specyficzne miejsce i wyjątkowa muzyka. Bo trudno znaleść podobną... Elf Gdzie się pdział Dwór Oliwski z przed 2 lat? (1) To juz nie to samo miejsce, które było dwa, trzy lata temu. Brak ducha,... Inga Kiszka w karczmie (1) Od chwili zamówienia czekaliśmy na 2 porcje piergów ok.40 minut,i do tego... peesto Pizza serowa mniami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Naprawde dobre jedzonko! Pizza serowa i eskalopki to jest to! Polecam! Natasha polecam (1) restauracja na wysokim poziomie..polecam!!! ANIA porażka (1) 40 min. czekałem na pizzę.Dostałem COŚ o grubości opłatka Z CZYMŚ.Straciłem... zawiedziony Zupełnie inna bajka! (1) Wejście znalazłam przypadkiem. Weszłam..i szok! Tego w Gdyni mi brakowało.... Ninka34 przydal by sie remont (1) napisze krotko .. jedzenie dobre obsluga bardzo mila sala czysta zauwazylem... alek 70 mhmmmmmmmmm (1) strasznie tam zimno! alka asia g - opinia (1) Miejsce jak najbardziej godne polecenia- fajny klimat, sympatyczna obsługa a... asia g GORĄCO POLECAMY (1) Mieliśmy wesele 22-09-2007r. na sali bursztynowej. Rewelacja, sala... Asia i Jacek Rewelacja (1) Aż wstyd się przyznać .. w zeszłą sobotę byłem tam pierwszy raz ... Od teraz... AK swietna pizzeria:D (1) byłem ze znajomymi ,troche przypadkiem ale sie nie zawiodłem.duza pizza i... smakosz Polecam!!! (1) Fajny klimat piwniczny, wygodne kanapy, dobre drineczki :) i przede wszystkim... G.