polecam (1) Oststanio byłam tam na obiedzie .Polecam!!!!! Gratuluję nowej strony... kasia Jestem zachwycona! (1) To najpiękniejsze miejsce na kawę (i nie tylko) w Trójmieście :)))) agx wesele marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Restauracja Hipodrom to wymarzone miejsce na wesele, obsługa jest cudowna... Kaja i Łukasz
obsługa!!!!! (1) Około miesiąca temu miałem zamiar zaprosić znajomych do rzeczonej knajpki.... były klient Miejsce z klimatem... (1) Doskonałe jedzenie, dobre wina i wyjątkowy klimat miejsca - do tego w... Yoasia Oszukano nas w chińskiej restauracji Li-du (1) 17. września 2007 r., ok. godz. 16, razem z rodziną (syn i żona)... pvd było tam baaaaardzoi miło (1) Zaszliśmy na obiad. Przemiła obsługa, przepyszne dania, troskliwy... Fiola Wystrój fajny ale klimat.... (1) Wystrój rewelacja-to przyznam, Jedzenie-na talerzu wygląda super ale... aisud Gorąco polecam:D (1) Super miejsce dla osób które mają poczucie humoru i lubią sie dobrze bawić!... Agatka Warto (1) Byłem tam z żonką w sobotę 15 września. Od wejścia spotkaliśmy się z bardzo... Ksawery na plus/na minus (1) na plus: -dobre piwo angielskie -swietny wystrój wnętrz na minus:... W.I. pysznie,miło,pare rzeczy do zmiany.... (1) jedzonko jest pyszne , to trzeba przyznac. czasem niestety zbyt dlugo trzeba... klient007 xxx (1) bedzie jeszcze lepsze jedzenie i smaczniejsze wiecej promocji . matrix Niegrzeczna obsługa oraz agresywny i złośliwy ochroniarz :(:(:( (1) Muszę z przykrością poinformaować że ten dogodnie połozony, estetycznie... USW kolejne minusy..... (1) .…zdecydowanie należy zmienić DJ`a, który prowadził imprezę m.in.... gość Troche jest plusów, ale chyba minusów znajdę więcej (1) Plusem będzie na pewno jedzenie, ładnie podane i bardzo smaczne, ogólnie... gość Miłe miejsce dla miłego spędzenia czasu (1) Bardzo sympatyczny kameralny lokalik. Naprawdę znakomita kawa i wyśmienite... Jacek Polecam wszystkim (1) Najchetniej odwiedzany przeze mnie lokal w Trójmieście, a nawet na Pomorzu.... Cecia Mazur Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Jedzenie zdecydowanie inne niż w... Mazur Piotr nie ma drugiego takiego miejsca (1) moge stwierdzic ze stuprocentowa pewnoscia, ze nie ma drugiej tak dobrej... w. godek