Fatalna (1) Nigdy wiecej spozycia w tej pizzeri My TYLKO TU!! (1) Polecam nie będe się rozpisywała dlaczego, sprawdzcie sami NAPRAWDE WARTO!! Kasia S. Super obsługa (1) Pozdrowienia dla przemiłego Pana Kierownika. Pan Piotr zawsze troszczy się... K.D
porażka (1) jakiś czas temu wubraliśmy się ze znajomymi na wspólny obiadek - padło na... jacek Lody z Biedronki za 17zł (1) Patrzymy w menu, są lody. Drogie bo 17zł, ale co tam, weekendowy spacer,... Michał !!!!!!!!!!!porażka!!!!!!!!!!!!! (1) Cała wycieczka na 'koniec świata' okazała się nic nie warta. Wysrój... vito DOROTKA I JAN - opinia (1) Jedzenie bardzo smaczne i stosunkowo tanie. Bardzo lubimy tam jadać i... DOROTKA I JAN Co się stało z Sphinxem????? (1) Byłem wczoraj z rodzinką na obiadku (chodziliśmy tam dosyć często i zawsze... zawiedziony klient Świetne zmiany... (1) Byłam 18 kwietnia tego roku aby zaspokojić swoją ciekawość. Wystrój na stary... Aisza TRAGEDIA!! (1) Obsługa robi łache ze wogóle moze coś przywieść, czekamy i czekamy a... leszek pit - opinia (1) Kelnerzy rewelacyjni - skulturalni, sympatyczni, dyskretni. Polecam... pit Polecam wszystkim łasuchom czekolady ... i nie tylko (1) Miłe, przyjazne miejsce - można się zasiedzieć:))) A czekolada piernikowa... Gosia Sebastian Kotarski - opinia (1) Witam często bywam wraz z moja nażeczoną w uroczej Karczmie. Jestesmy nia... Sebastian Kotarski Polecam :-) (1) Bardzo fajna kawiarenka....bylam tam ostatnio ze znajomymi i co nas milo... emilka ..hmmm.. (1) niby to wszystko fajnie wygląda, ale jakoś jest już znane, ktoś się chyba... podróżnik Mniam Mniam :-) (1) Bardzo przyjemnie i miło Fajne promocje ARTUR Miło i smacznie (1) Choć z zewnątrz budenek strasz i wygląda raczej ja krematorium niż... Cleo Piotr - opinia (1) Bardzo fajny wygląd i wystrój, miła obsługa, jedzonko bardzo dobre i ładnie... Piotr BEZNADZIEJA !!!! (1) Przy wejsciu Pani Kelnerka od razu krzyknęła: BRAK MIEJSC ! Na nasze... Meksykanin Rewelka (1) Byłem w sobotę, i jest extra, takiego klubu brakowalo w Gdyni, nareszcie... slowman