Ruch to zdrowie:)

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Ruch to zdrowie:)
Witam!

Poszukuję osób pozytywnie zakręconych na punkcie aktywnego wypoczynku. Jeżeli znudziło Ci się siedzenie w czterech ścianach i lubisz się trochę zmęczyć, a nie masz z kim potrenować - napisz do mnie! We dwoje zawsze raźniej i łatwiej się zmotywować. Uwielbiam jazdę na rolkach, rowerze, siatke, kosza...chętnie wyskoczę na jakieś zajęcia taneczne, tenisa albo ściankę. A może komuś uda się mnie zarazić miłością do biegania????

Wiek i płeć bez znaczenia. Ja - wesoła 26- latka z Trójmiasta.

Pozdrawiam wszystkich miłośników sportu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

RC LLG:]

Przybywaj do nas na treningi rugby - tu biegania jest dużo, a i fajnie bo z piłką;] jak chcesz zabierz jeszcze kogoś;] RUGBY CLUB MARIO LADIES LECHIA GDAŃSK:] akurat mamy nabór wiek kobiet 17-28:]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

odp na e-mail:]

Re: Ruch to zdrowie:)

witam! zapraszam na jazdę konną na świeżym powietrzu! ;) stajnia mieści się w strzebielinie! ;) proszę o mail'a fmm.group@interia.pl

hop hop, to kiedy idziemy na jakis trening ?

SZUKAM KOLEZANKI DO JAZDY NA ROLKACH I INNYCH REKREACJI!!!

CZESC!!!
MAM NA IMIĘ KAMILA, MAM 25 LAT MIESZKAM W GD CHETNIE WYSKOCZE KILKA RAZY W TYGODNIU NA JAKIS "AKTYWNY WYPOCZYNEK".
KONTAKT POD kamilaaniolek@wp.pl

Cześć

Witaj ;) to mamy podobnie ja z miłą checią zapisze się na jakąś ścianke lub zajecia . w grupie rażniej a samej to sie nie chcę , a jak chcesz być zarazona biegiem ;) to spoko bo ja uwielbiam biegać , ale nie sama ;) napiszę @ to można się sopotkac ;)Pozdr !

AsiA

Ja tez lubię biegac, ale samemu ciężko. Może wyskoczymy na wieczorne bieganie? :>

siatkówka - bardzo chętnie :-) Dziś, jutro, następny tydzień?

..w jakie dni i o jakich mniej więcej godzinach jesteś dyspozycyjna? ;) chętnie wybrałabym się na rolki, rower, itd. jestem z Rumi, mam 23 lata.

Inne tematy z forum

jakie słuchawki do biegania? (74 odpowiedzi)

chodzi mi o słuchawki dokanałowe. przystępne cenowo max.100PLN. możecie jakieś polecić, zeby nie...

quordle (4 odpowiedzi)

Myślę, że ta strona internetowa zawiera wiele przydatnych informacji. Po prostu idź dalej...

Kompanka do ćwiczeń (5 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...