SCANDIC CZY COCO

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
proszę pomóżcie mi w wyborze sali na wesele. mam dylemat między hotelem Scnadic w Gdańsku (dawny Holiday inn), a Coco w Gdyni. A może byliście ostatnio gdzieś na weselu, gdzie bardzo wam się spodobała sala, to też proszę o podpowiedź i wolałabym żeby bardziej był to Gdańsk (sala na 70-80 osób).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SCANDIC CZY COCO

sama mialam wesele w hotelu nadmorskim w gdyni, serdecznie polecam, piekna sala, profesjonalna obsluga (duza zasluga kelnerow), wypasiony apartament nowozencow, mila niespodzianka od hotelu, zarcie pycha, blisko na plaze. a nad ranem przebywajacy w hotelu, napotkany w holu hotelowym Lou Bega zaintonowal nam "happy marriage to you...". polecam

ja miałam wesele w zeszłym roku w Holiday Inn i było rewelacyjnie, teraz to jest scandic i w sumie trudno powiedziec jak jest ale wydaje mi sie ze wiele sie nie zmieniło. Przepięknie przystrojona sala tzn stoły i krzesła oraz przede wszystkim jedzonko:) Dodatkowo obsługa była naprawde super, nie mieliśmy zadnych zastrzerzeń. Wódkę mieliśmy swoja, Hotel zostawil nasze butelki puste abyśmy widzieli dokładnie ile poszło, nic nie zginęło. Pan, który organizował nam wesele w Hotelu był prawdziwym profesjonalistą ale on już nie pracuje:( i to szkoda. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać, napewno odpowiem:))))

dzięki za odpowiedź, a proszę jeszcze o informację czy organizowaliście sobie też tam poprawiny i na ile osób mieliście wesele oraz czy była orkiestra czy dj ????

Inne tematy z forum

Wzgórze Hoplity (11 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

Kusocińskiego (19 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Bieganie zimą (27 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...