ŚLUB 23 KWIETNIA 2005

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Kto ma ślub w tym dniu? Na jakim etapie przygotowań jesteście?
Pzodr.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ŚLUB 23 KWIETNIA 2005

My mamy 2.04.2005 i jesteśmy jeszcze w "proszku".Mamy jedynie salę i forografa no i buty :))

No wlasnie ja chcialam tylko sie przypomniec i powiedziec, ze coraz wiecej terminow mam pozajmowanych i jesli bylaby Pani zainteresowana to radzilabym podjac jakies decyzje, bo jak odezwie sie Pani przed samym slubem prawdopodobnie bedzie juz za pozno. Pozdrawiam :). Bernadka

nefretete23 napisał(a):

> My mamy 2.04.2005 i jesteśmy jeszcze w "proszku".Mamy jedynie
> salę i forografa no i buty :))
>

ja mam ślub 11.06 i się zastanawiam nad Pani ofertą, jest jeszcze wolny termin? około 10 blach bym chciała.

cześć Anetko,

szczerze mówiąć to ja juz zarezerwowałam ten termin u Pani Bernadetki, ale może ma duzo możliwości i równiez Tobie upiecze. odezwałam się gdyz zauważyłam ze Pani Bernadetka nie odpowiedział Tobie, ja tez bede chciała ok 10 blach + tort, więc pewnie bedzie ciężko z tym terminem. Aczkolwiek to Pani Bernadetka musi sie wypowiedzieć.
pozdrawiam

Pani Meg1 ma racje, mam juz na ten dzien zarezerwowane pieczenie, ale spokojnie moge piec 40 ciast razem z tortem, mam kogos do pomocy, wiec nie ma z tym problemu:). Kiedys na wesela zamawiano bardzo duzo wypiekow, wtedy na jedno wesele na 100 osob z poprawinami pieklo sie 40 blach ciast + tort, a teraz 4 wesela mozna by z tego zrobic :). Przepraszam tez, ze pozno odpisuje, ale mialam troche pieczenia i zaleglosci w odpisywaniu mi sie troche porobily. P. Anetko nie wiem, czy otrzymala Pani maila ze zdjeciami i pelna oferta, bo cos pamietam, ze wysylalam chyba Pani. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam po reszte informacji na maila :). Bernadka

P.S. Pod tym adresem moze Pani jeszcze raz zobaczyc zdjecia wypiekow:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=14814&t=14814

widać że są na etapie siedzenia na Forum i pisaniu o pierdołach

Dziękuję za przypomnienie, ale na dzień dzisiejszy decydujemy sie na ciasta i tort w innym miesjcu.Pozdr.

taka szybka rada....zajmijcie sie szybko muzyka..bo jest bardzo ciezko cos znalezc

Dj mamy juz zaklepanego.Teraz zajmujemy sie poszukiwaniem kamerzysty. Troche przerażaja mnie ceny, nieźle sie cenią.Moze Ty możesz polecic nam sprawdzonego kamerzystę? A Wy przed czy po ślubie?

Witam!
My też mamy ślub 2.04.2005 i tez jesteśmy w "proszku" jak powiedziała nefretete23.
Tylko że my naprawde nie mamy jeszcze nic. Dopiero rozglądamy sie za salą. Mamy kilka propozycji ale nie wiemy na którą sie zdecydować a czas nagli!!!. Jeśli można wiedzieć to jaka salę sobie wybraliście? Może mi odpadnie jedna :) sala do wyboru?
Pozdrawiam i życze miłych przygotowań.

Ja mogę polecić świetnego DJ-a. Prosze napisać mi maila to odpowiem i podam namiary.

Karolcia wiesz jak mi ulżyło????Już myślałam,że tylko my tak ze wszystkim zwlekamy.Co do organizacji wesela to wiesz...właściwie tylko muzykę musimy w końcu zaklepać.Co do reszty to jeszcze luuuz.Mamy cywilny i aż tak nas czas nie goni :) na szczęcie.Acha,jak chcesz poklikać coś więcej na temat ślubu i tego co ja już zdążyłam obejrzeć to podaj mi swojego maila,albo odezwij się na mojego.Na forum wolałabym nie pisać o firmach które odwiedziłąm i tego co o nich sądzę :P

Pozdrawiam