SPOTKANIE SIĘ ODBYŁO;):):)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
No to dotarłam do domu po spotkaniu...:):):)Ciesze się że kolejny raz dałam się namówić na to spotkanie:)
Frekwencja---no comment's ,rozdaje dziś żółte kartki tym co miały dotrzeć a ich nie było .Stawiły się cztery Forumki , było bardzo sympatycznie ,troszkę sobie ponarzekałyśmy i poprzeżywałyśmy hehehe , każda miała okazję sobie pochwalić się jaka sukienka ,buty itd

No a mnie mało co w doła dziewczyny nie wpędziły ,bo ze zdziwieniem patrzyły jak im oświadczyłam ,że bukiecik nie wybrany, Fryzura nie wymyślona itd...no ale co przecież mam czAS co nie hihnihihihi

elajza mam nadzieje ze sms doszedł :)Qureen ( nie wiem czy dobrze napisałam:(:() dzieki za odprowadzenie ...Shella pozdrowionka :):)
No czekam aż wy coś skrobniecie:)
wYPIŁYŚMY ZDRÓWKO WSZYSTKICH NIE OBECNYCH!!!

Olga ja też nie mogłam znalezc tej knajpy:(:(I miałam ten sam trop co ty...i w koncu znalazłam ..szkoda że ci się nie udało.
No to papapapapapa

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SPOTKANIE SIĘ ODBYŁO;):):)

dzieki za wypite zdrówko Sabra, żałuję że mnie nie nie było...

Quirin - już poprawiam twego nicka... czerwcowa szkoda ze nie dotarłaś , wasze zdrówko wypite....smaczne było;);)

sabra, dzieki za smsa, doszedl :-)
mam nadzieje, ze nie mialyscie klospotu z dotarciem do domku?
tak mi czas zlecial, ze naprawde bylam w szoku, jak pozno sie zrobilo :-)

a teraz wybieram sie do tesciow na dzialke z moimi rodzicami - ktorzy sa na siebie obrazeni. bedzie jazda... :-((

hej elajza:) wiesz co ja po wczorajszym zlocie ,mam takie dziwne myśli co do mojej uroczystości ,a wszystko przez mojego ukochanego ,któego nie ma;(:(i przez to jesgo mówienie że ze wszystkim zdazymy..a prawda jest taka że wiele spraw bedę załatwiąc na ostatnią chwile :(:( buuuu boję się ze zabraknie magii tego dnia......;( hehehehe mówiłam wam że mnie w dołka wpędzicię??;):0;) ok ......tak trochę żartuję, mam nadzieję ze mi szybko przejdzie:)

sabra!!! wszystko będzie oki, zdążycie ze wszystkim, przeciez tylko parę pierdół zostało do załatwienia- więc looz!!
A wczoraj było bardzo sympatycznie :))) Dziewczyny! byłam dziś w alfie i oczywiście nie dostałam tego czego szukam juz od dawna :(( i chyba skończy sie na tym za 119 zl :((( Pozdrowionka i buziaki!!
image

Oj odbylo, sie odbylo...a ty Sabrusiu glowa do gory, jak to powiedziala quirin - same pierdółki Ci zostały, wiec dasz rade ! Sabro i Elajzo - trzymam kciuki i do przodu bez nerwów :o))) Ale Wam zazdroszcze że to juz !!!
Quirin caly czas jestem w szoku, ze mieszkamy tak blisko siebie i nawet z twarzy sie nie kojarzymy ;o)
A kto nie byl niech żałuje...ale zdrowko oczywiscie wypite za wszystkich ma sie rozumiec :o)

wiecie co kobietki, ja mialam wczoraj rodzinny zjazd u moich tesciow na dzialce. No i teraz moi rodzice w koncu zaczeli sie angazowac - nawet tacie spodobal sie pomysl prowadzenia mnie do oltarza!!! No i chyba sie zgodze, chociaz wolalabym isc z Tomkiem...
sabra - zazdroszcze Ci, ze ty juz za pare dni bedziesz miala caly ten balagan z glowy :o)) nic sie nie stresuj, a ja ide w sobote na probny fryz, to jezeli nadal bedziesz poszukujaca moge Ci powiedziec jak jest w La Famme. :-*