SPRZEDAM SUKIENUSIE

Temat dostępny też na forum: Wesele
Jak pięknie forum się rozwija. Topowe tematy to handel. Księżniczki za bezcen sprzedają swe wyśnione kreacje. Promocja za promocją...Tylko rzuca się w oczy rażąca różnica pomiędzy podażą i popytem. Ale co tam, warto było wywalić kilka tysiączków na koronkowe cacko!!! Ach....Och...Jakże było wspaniale...Jak niepowtarzalnie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SPRZEDAM SUKIENUSIE

Hehehehe ;-)
Witaj Janku, dawno nie bylo Cie na forum.

;-) Pojawiam się i znikam

kiedyś na forum to było fajniej o wszystkim możnabyło pogadać a janka wtedy nie było a teraz na jednej stronce 80 % info o sprzedaży sukni nie wiem co się stało ? mimo że to całe zamieszanie mnie juz nie dotyczy to stwierdzam że na tym forum wszystko jest inaczej

Komuno!!! Wracaj!!! Kiedyś to było fajnie!!!

ja za komuny tu nie przebywałam nawet nie wiem jak się wtedy żylo bo byłam za mała nie wiem o co ci chodzi chyba sam nie wiesz bo nie wiesz co tu się działo 2 lata temu było inaczej i zdecydowanie fajniej i przyjemniej bynajmniej nie było takich znudzonych kolesi jak ty

Grunt to poczucie humoru i autoironia
;-)

Fakt, przyznam szczerze, ze przeglądanie forum weselnik czasem sprawia, że czuję się jakbym była z innej planety... Piękne te sukienki, ale nigdy nie władowałabym tyle pieniędzy w wesele...