SPRZEDAM SUKNIĘ PAPILIO

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam Was.....no i przyszedł czas na mnie...sprzedam sukienkę Papilio Arina, w kolorze ecru, rozm 38-40, na wzrost 170 + 5cm obcas. Jestem 1-szą właścicielką,zakupiłam ją w salonie. Suknia składa się z wiązanego gorsetu,który pięknie eksponuje talię i dodaje kobiecości oraz dołu zapinanego na zamek i guzik,który jest na kole+halka tiulowa. (Cena w salonie 2.200.) Cenę sukni do negocjacji przesyłam mailem. Zapraszam na przymiarkę w Pruszczu Gdańskim. Kontaktujcie się ze mną pod numer 501-729-259,lub mailem bkaminska@akstudio.pl. pozdrawiam Beata.

http://www.bw.dj.pl/zdtyg/suknia.jpg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SPRZEDAM SUKNIĘ PAPILIO

image

dziękuję Ci Lamia!! pozdrawiam... :))

podbijam :)

podbijam :)

Nie no suknia rewelacja.. no ale ja czekam na ostatnia chwile

dianka..co to znaczy na ostatnią chwilę? :)

Jestem w ciazy, rodze 2 miesiace przed slubem.. i dopiero kupuje suknie po porodzie, zeby wiedziec ile przytylam.. a to dopiero w marcu, wiec...

No ale suknia . i wogule zdjecia rewelacja, wiec spoko powinnas dac rade sprzedac

witam i podbijam:)

witam was dziewczyny..chciałam Wam powiedzieć że jestem załamana,myślałam że jestem...nie za chuda...i ta sukienka powinna pasować na większość dziewczyn...myliłam się... czy rozmiar 38-40,to rozmiar dla chuderlaków?..dodam że w pasie mam 75... powiedzcie mi...mimo że mało się odzywam,to jestem z waszymi problemami na codzień... czy nie ma takich kobitek z takim rozmiarem?

Ja mam tez w pasie 75 i sukienka w rozmiarze 38/40 jest na mnie dobra bo taka mialam do slubu i jest do sprzedania!!!!model to galaxy 4000 kolor ecru.