Sabra zobacz!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Sabra!!! zobacz!! mój ticker odlicza już dni!!! olaboga :)!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sabra zobacz!!

Witch, witaj w klubie odliczających dni. ;-)) A jak się czujesz? Masz stresa?

Hej witch ja też się przeraziłam , ale powiedz że damy rade:):)????????????? Bo ja wciąż z niektórymi rzeczami w lesie jestem:(:( Ale buzia mio się śmieje jak pomyślę o panieńskim hehehehe ;)

Witch mam do ciebie biznesa kochaniutka , wiec daj znak ze jesteś :)

daję znak że jestem :-)

eee tam, luzik :) jaki strres ;) he he he :)
od jutra łykam kalmsa ;)

witch czy ty widzisz to co ja ???Nasz ticker oszalał hihi coraz mniej czasu ..a P wczoraj wrócił i jest bosko:):):)Dziś mamy zamiar oglądać garnitury ,podjechac do cukierni , i mam nadzieje ze coś załatwimy ..acha P wybił palca i obraczka jest..zamała ...hehehe oczywiście trzeba dac do powiększenia....;(:(Powiedziałm mu ża może to znak ,to powiedział że mi już odbija;):):) No mam nadzieje ze troszku załatwimy ....ale się nie nakręcam...:0buziak dla ciebie i pisz co tam, słychać ???

no widzę Sabra , że naszym tickerom odbiło!!! dlaczego one tak pędzą?
u mnie powolne i mozolne przygotowania, diabli wiedzą co mamy a czego nie ;) a ja lubie mieć wszystko dopięte na ostatni guziczek, więc chyba oszaleję ;) jestem na etapie napoi i alkoholu :> daj info jak z tym u ciebie;)

czmok Witchuś ;)

witch ja tez lubie mieć wszystko na ostatni guzik zapięte i dlatego cała w nerwach chodzę:(:(kurcze ja już sama tez nic nie wiem co mam :( No ale teraz jak nie jestem sama może szybko uda nam się coś nadgonić ;):)hej a mój ticker jak zwykle coś sie opóznia:)

witch ja tez lubie mieć wszystko na ostatni guzik zapięte i dlatego cała w nerwach chodzę:(:(kurcze ja już sama tez nic nie wiem co mam :( No ale teraz jak nie jestem sama może szybko uda nam się coś nadgonić ;):)hej a mój ticker jak zwykle coś sie opóznia:)