Samoloty

Temat dostępny też na forum: Samoloty
Opinie do filmu: Samoloty.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nudny film. dwa smieszne teksty i nic więcej. moje 5-o letnie dziecko, w połowie filmu wstało i chciało iść do domu :-)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bez szału i niestety...o niebo niżej niż Auta :-) ale nasze dziecko wytrwało do końca, ogólnie zadowolone czyli chyba o to chodziło :-)

FAJNY FILM dla DZIECI

Bardzo fajny film , w konwencji dwóch poprzednich ( Auta i Auta 2) , moje dzieci 5 i 7 lat bawiły sie świetnie. Przesłanie filmu, że każdy może osiągnąć szczyty i zrealizować marzenia ,a przy okazji pomagać innym, będącym w tarapatach, nawet za cenę poświęcenia własnych korzyści, to w obecnych czasach mądra nauka dla dzieci, polecam, mama 5 i 7 latków :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam

Film bardzo fajny tylko trzeba wiedzieć na co się idzie. Byłam w kinie z 6 latkiem, syn zachwycony. Cały czas siedział i skupiony oglądał. Niestety większość dzieci która była na filmie miała może z 3-4 lata. Po maratonie reklamowym i 5 minutach filmu zaczęły marudzić i gadać! Nie dziwię się że nie rozumiały filmu bo to film raczej dla chłopców i w wieku powyżej 5 rż. Mi osobiście również film bardzo się podobał.

Polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

rada dla rodziców 3-4-latków;na 1.5 godzinny film wchodzimy z dziećmi 15 minut póżniej niż wskazuje nasz bilecik:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

wg statystyk reklamy trwają 22 minuty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo mądra opinia

mój syn, również 6 lat i również zachwycony
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bez szału

Niestety film do pięt nie dorasta wspomnianym Autom.Powtórzenie jakże słusznych przesłań moralnych z autek utwierdza w przekonaniu że do scenariusza nikt się zbytnio nie przyłożył.Krótko-nic nowego tylko skrzydła zamiast kółek.
Fakt faktem że mój czteroletni synek wyszedł z kina zadowolony ale bez porównania z euforią którą wywołały ''Auta''
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

nudy na maksa

Właśnie siedzę w kinie tzn próbuje wysiedzieć, bo dziecko juz dawno wstało i kieruje się do wyjścia. Szkoda czasu. Nic śmiesznego

szkoda czasu i pieniedzy

Po 20 min wiekszosc dzieci na sali chciała wyjsć nic ciekawego zero humoru 3D prawie nie rzuca sie w oczy a po godzinie po filmie nikt nie pamieta chocby jednego z bohaterów do ,,Aut" to mu strasznie daleko reklama i jeszcze raz reklama

nudnawy

Niestety nie ma nad czym się zachwycać. 4 latek zanudzony, 5-cio jakoś dał radę ale najbardziej podobało się 12 latkowi. Jak dla mnie do pięt nie dorasta AUTOM. Niestety. Potencjał był. Szkoda, że nić z tego nie wyszło. Jedynie główny bohater wyrazisty, o pozostałych po chwili się zapomina.

szkoda czasu dzieci

Najlepsi krytycy czyli dzieci , były na tym filmie masakrycznie znudzone , Mój syn ziewał , kręcił się w koło , i chyba tylko dlatego nie wyszedł bo miał nadzieję że się coś zmieni na lepsze . Ogólnie szału nie ma .

Rewelacja !

Super film ! Zarówno mój 4 letni syn jak i ja bawiliśmy się świetnie. Bardzo fajny film, śmieszny i z morałem. Polecam !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Swietny film!

Mój pięcioletni synek był zachwycony:) My również świetnie się bawiliśmy:)) Oby wiecej takich mądrych i pięknych bajek!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

nudy

niewidziałam nudniejszego filmu dzieci się nudziły
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rada : spóźniajcie się na film !!!! Pierwsze 30 minut -REKLAMÓWKI !

Seans dla dzieci, podkreślam dla DZIECI mał rozpocząć się o 14:20 faktycznie rozpoczął się o 14:47 !!! Prawie 30 minut zmuszono dzieci do oglądania REKLAMÓWEK !!! Te 30 minut to dla DZIECI ( dla których przecież był przeznaczony seans filmowy) to totalna N-U-D-A !!! Po 15 minutach moje prawie 5 letnie wnuki z którymi byłam , chciały do domu! "GRATULUJĘ" kierownictwu Multikina takiego dbania o dziecięcą widownię!!! I jeszcze jedno reklamówka zachęcająca do obchodzenia imienin w kinie to pomysł co najmiej kontrowersyjny - na wstępie 30 minut REKLAMOWEJ NUDY !!!! Ale "uciecha"
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super film, z morałem

Bardzo dobry, wartościowy film, dla starszych dzieci, pow. 8 lat. Aby go dobrze zrozumieć trzeba posiadać już jakąś wiedzę o świecie... Więc odradzam zabierania 4 letnich maluchów bo tylko przeszkadzają innym widzom.
Polecam !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jedna bitwa po drugiej (11 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Jedna bitwa po drugiej . Przeczytaj o filmie.

Sisu: Droga do zemsty (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Sisu: Droga do zemsty . Przeczytaj o filmie.

Ścieżki życia (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ścieżki życia . Przeczytaj o filmie.