Sense of touch

Polecam wszystkim firme Sense of Touch,jestem pracownikiem tej firmy i jest to konkretna firma w ktorej mozna szybko i latwo zarobic pieniadze tak naprawde pracujac w domu, wyplacalni ,wynagrodzenie zgodnie z terminami, mili ludzie ciekawa praca gorąco polecam!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: SENSE OF TOUCH

Propaganda. Testujesz produkty i usługi on line jako tajemniczy klient ale na bazie własnych danych osobowych.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 17

czyli ze co?przykladowo kaza Ci wziac kredyt na siebie, abonament na telefon itp zebys ocenil jak zostales obsluzony?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

zakładasz konta bankowe w 10 bankach, przez internet. Testujesz kurierów oraz kontakt z obsługą banku + trzeba liczyć się z ciągłymi telefonami z banków, nawet ponad miesiąc po założeniu konta.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

Praca w tej firmie to porażka. Jak można testować kurierów, którzy są z niezależnej firmy? ..Banki nie maja o niczym pojęcia, zadzwońcie sobie na infolinie, powiedzą wam ze nie zatrudniają zewnętrznych firm do testowania usług!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Jestem trochę nie w temacie, ale lubię czytać różne ciekawe wpisy. Najbardziej ciekawią mnie komentarze ludzi, którzy raczej nie mają pojęcia o tym co piszą, bo abstrachując od sytuacji, to jak firma współpracująca z inną firmą może zweryfikować, czy ta druga firma obsługuje ich klientów należycie? :) Chyba tylko w taki sposób. Dziękuję :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

czy pracownik infolinii, będącej pewnie tylko partnerem banku (bo tak zazwyczaj działają call center) wie o tym, że korpo sprawdza pracę swoich pracowników przez zatrudnianie firmy badającej rynek? NIE ! bo skąd:) ludzie! tam siedzą jakies młodziaki za 7,50/h i nie mają o tym pojęcia... kto próbował swoich sił w call center wie jak to wygląda xd
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wystarczy , że nie zgodzisz się na nagrywanie rozmów i banki dają Ci spokój :) sprawdzone :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzisiaj dostałem wypłatę i jak do tej pory wszystko gra, jeżeli chodzi o produkty to wszystkie za darmo.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pieniądze na czas, mogłoby być więcej, ale jak na początek nie jest źle.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Testowałem bezpłatne produkty i usługi (głównie online), ale robiłem też badania wizerunkowe i tajemniczego klienta. Ogólnie mało zleceń, bo nie mam czasu ankietować innych osób, ale jako opcja dorobienia paru groszy jest spoko.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe do czego używa Waszych danych Wasz pracodawca?
Wasz profil jest bardzo cenny.
Przecież mógłby Wasz pracodawca korzystać z innych form "Ankietowania" jednak woli to robić na Waszych jeszcze nie "splamnionych" rzetelnych danych.
Chrońcie swoje dane osobowe!

Jak będziesz potrzebowała kredytu czy faktycznego miejsca pracy to możesz się zdziwić.
Jak wynika z zapisów na stronie tej firmy gwarantują oni "ochronę danych" lecz nic nie wspominają, że ochronę Twoich danych osobowych. Podpisując cyrograf -umowę zgadzacie się na udostępnianie Waszych danych praktycznie każdemu kto ich zapragnie.
Czy marne 200 - 300zeta jest warte Waszej osobowości?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Brzmi groźnie, ale ja tam osobiście niczego groźnego w umiowie się nie doszukałem, dane przetwarzane w standardowych celach, nie wiem co autor wyżej miał na myśli.. Ja mogę polecić z czystym sercem, każdy zrobi co uważa, pozdr
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Sense of touch

Ja również polecam, łatwe zadania, fajne pieniądze, praca idealna dla studentów.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

Praca lajtowa co prawda pieniadze troche male, ale musze przyznac, ze chociaz sie troche naucxylam i zdobyłam male , ale zawsze doswiadczenie do cv, niestety osobiscie nie nadaje sie do tego typu pracy, ale ogolnie warto sprobowac i się sprawdzic ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja zdecydowanie nie polecem, wspopracowalam z firma, wykonalam zlecenie, niestety przez jakis najprawdopodobniej blad informatyczno/sieciowy moje raporty i ankiety nie dotarly do Panstwa a to bylo podstawa wyplaty wynagrodzenia... i przepadlo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Miałem podobno sytuację. Wysłałem skany do dzisiaj czekam na wynagrodzenie. Nie polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

przepraszam, ale skoro SKANY nie dotarły, to jakim problemem jest ponowne ich wysłanie ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja odkąd prauję zawsze pieniądze mam na czas, nie zdarzyło się, żebym nie dostał pieniędzy za to co zrobiłem dobrze, zresztą z tego co wiem, to firma należy do rzetelnej firmy i jest wiarygodna finansowo, więc może spróbujcie się jakoś dogadać, pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Naprawdę ??? ściemniaczu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

taaaaaaa..... pracodawca jesli jest dobry nie potrzebuje reklamy na forach. Chyba, że jest to nowy poziom d*powlaztwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się z tym, na forach piszą różni ludzie, w większości wypadków raczej Ci niezadowoleni, bo niestety tacy jako polacy jesteśmy, dlatego polecam samemu spróbować i wtedy ocenić, ja spróbowałem i jestem zadowolony. Każdy zrobi co uważa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie polecam. po szkoleniu sami możecie stwierdzić o co chodzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...