Re: Sigma Fit Watch
To powiedz proszę jak zrobic aby skala w wykresach była domyślnie np. 0-50km/h i 0-200m zamiast 0-250km/h i 0-1000m. Poza tym gdy jade z przerwami (turystycznie), po jakichś 15min. zakańcza mi plik, chyba jakoś można go otworzyc i kontunuować ale z reguły naciskam 2x czerwony i robi nowy plik. W ten sposób trasa dzieli sie na x plików. Poza tym ma tylko 1 jedyny licznik km o rozdzielczości 0,1km czyli do nawigacji sie nie nadaje. Oprócz wystartowania pliku trzeba zresetować km bo inaczej dowiesz sie dopiero na kompie ile przejechałes. Jeśli sie myle to mnie sprostuj. Byłem na takim maratonie w Pile gdzie było duzo małych podjazdów i wskaźnik przewyższenia stał w miejscu, wątpie aby chodziło o zmiany ciśnienia, on jest po prostu bardzo niedokładny. Poza tym gdy się zaznaczy częśc wykresu, nie pokazuje wartości średnich, ani też dystansu lub czasu tej części, trzeba to odczytać nniej więcej ze skali. Przez kliknięcie na wykres pokazuje tylko wartości z danego momentu. No i to z grubsza sa moje obiekcje. Chyba sprawię sobie GPSa do pomiaru tras...
0
0