Siłownia

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Siłownia
Witam szukam kogoś kto zechciałby zapisać się ze mną na siłownie samemu jakoś trudniej się zmobilizować a razem jakoś raźniej. Co do miejsca mozna jakos sie dogadac :) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dorka

Witam ja jestem chętna tez kogos takiego szukam chodzilam na silownie do Medisona dorka300@o2.pl

a gdzie najlepiej?

Re: najwygodniej pod siebie dobieramy siłownie

najlepiej to w pobliżu miejsca zamieszkania lub po drodze z pracy do domu...
nie wiem w jakiej dzielnicy mieszkasz

można sie dogadać mi pasuje jesli w okolicach zamieszkania to zabianka oliwa przymorze zaspa wrzeszcz a jesli po pracy to okolice gdyni

W ramach noworocznego postanowienia też zamierzam coś ze sobą zrobić. Chciałabym zacząć chodzić na fitness, chociaż spróbować ;) jeśli znajdzie się jakaś dziewczyna mniej więcej w moim wieku (sama mam 20 lat) która jest z Sopotu i chciałaby zrobić to samo niech się odezwie na girl91@op.pl .
Obecnie mam na oku karnet do Fit Zone http://www.silverss.nazwa.pl na fitness za 100 zł (10 wejść). Jeśli znalazłby się ktoś z inną propozycja to czekam na maila.
Pozdrawiam!

Siłownia

Chętnie się zapiszę. Mój wiek to 20 lat. Dzielnica nie gra dla mnie roli. Chodzi mi zdecydowanie o towarzystwo.

Re: Siłownia

jutro (niedziela) będę w gymnasion

Agnieszko

jesli jestes zainteresowana to sie doezwij babel2206@wp.pl

no i jak zwykle, sru tu tu tu, sobie gadacie i jak zwykle nikt nie pójdzie. Dlatego poszedłem sam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chodzę do Pure i sobie chwalę :) Przydałby się jednak ktoś do towarzystwa i zwiększenia motywacji.

Cześć. Mam zamiar zapisać się właśnie do tego klubu. Mógłbyś opisać jak tam jest? Chodzi mi o ćwiczących tzw. cwaniaków itp. oraz jaka atmosfera na sali i wgl? Pozdrawiam

Trenuje już 6 lat (3 Intensywnie) . Przygotowuję si do zawodów.

Mogę poprowadzić treningi, zarządzać dietą i pomóc we wszystkim. Prowadzę na już 6 osób które odnosza swoje małe sukcesy :)

NIE oczekuję wynagrodzenia.

odp. Depcio_077@wp.pl

Inne tematy z forum

Ćwiczenia w domu zamiast siłowni (53 odpowiedzi)

Witam mam postanowienie noworoczne. Planowałam zapisac sie na siłownię. Mieszkam na wsi....

Akcesoria do jogi (4 odpowiedzi)

Coraz więcej osób zaczyna praktykować jogę, ale rynek akcesoriów rośnie jeszcze szybciej kostki,...

Pickleball szybka gra, refleks i rywalizacja jak (3 odpowiedzi)

Pickleball to sport, który łączy elementy tenisa, badmintona i ping-ponga, wymagając szybkich...