Skradziono rower

Witam.
Wczoraj skradziono mi rower z piwnicy (ul. Jaśkowa Dolina),
rower był marki SCOTT genius MC 10.
Bardzo charakterystyczny, podejrzewam że jedyny w Gdańsku.
Podaję link na stronę żeby ktoś miał pojęcie jak wygląda: http://www.corradosc.com.pl/content/view/19/0/1/2/.
Jesli ktoś go zobaczy, to proszę o kontakt telefoniczny pod numer 506-595-624. Za znalezienie czeka nagroda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Skradziono rower

Ku..a wspolczuje Ci stary :/ widzialem Cie kilka razy..godny sprzet, ale swoja droga taki rower trzyma sie w domu. powodzenia

Cieawe co oni z nim robią... w całości go nie opchną bo takich jeździ z****iście mało... na ulicy też sie nie pokaże bo odrazu go ktoś rozpozna, jedynie na części.... ale co komu po cześciach jak sa strasznie drogie....

Współczuję......

Prawda jest taka że wielu z nas kupuje takie częsci od tych złodzieji. I w ten sposób zachęca niejako do kolejnych kradzieży. Ja szczerze mówiąc wole jeździc do końca życia na marokeszu niż kupić od jakiegoś gnoja kradzione części. I takie jest moje zdanie.

Strasznie mi przykro stary, ale sam powiedz, kto trzyma rower za 16 tysięcy w piwnicy ?! Mój stoi przy łóżku, a nie kosztował nawet 1.6 tysiąca...

Kurde, taki bajk. Sezon na rowery się rozpoczął, niestety są to kradzieże rowerw :/ Obserwuj allegro, słyszałem, że kilka osób wyczaiło tam swoje rowery.

To dobry pomysł, powinieneś sprawdzac na allegro.

Współczuję... A czy zgłosiłeś na policję?

taki rower w piwnicy ??? to byla przeciez tylko kwestia czasu kiedy go ukradną, wybacz stary ale to byla najwieksza glupota z twojej strony, zrobic cos takiego, powodzenia