Śmieci

Wróciłem z wakacji, północne Włochy na rowerze, kilkaset km i żadnego śmiecia. Banino, pół kilometra i butelki, puszki, papiery, siatka że śmieciami :( ludzie co z wami jest nie tak? Czemu nie dbacie o otoczenie, w którym żyjecie? Banino nie dość że brzydkie, to jeszcze zaśmiecone.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Śmieci

Może tam ceny towarów są na tyle wysokie ze ich nie stać na art żywnościowe i nie ma przez to śmieci ..... Włochy to 3 świat UE
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Taaa ... Trzeci świat, to Polska chyba dziesiąty, a tak na poważnie Polacy brudasami są i widać to wszędzie. W Baninie byle śmieci były za moim płotem, reszta mnie nie obchodzi. Nie rozumiem ludzi, którzy idą do lasu z piciem, jedzeniem i nie mogą opakowań wziąć z powrotem do domu.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie interesuje mnie gdzie byłeś na wakacjach. Co do Banina to jest tam pięknie....., panuje tu wszechobecny nieład i nieporzadek.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Raz byłeś gdzieś na północy Włoch i wielkie zdziwienie to pojedz do Neapolu we Włoszech to zobaczysz sterty worów zalegających na ulicach. Syf jeden wielki. Ale wiem co miałeś na myśli ,że pewnie małe włoskie miasteczko i czyste. W Baninie brak koszów na śmieci a jak postawili przy Pszennej do gdzieś z boku ( Pszenna-Poziomki). Kiedyś idąc ul. Księżycową widzę przed sobą mamcię z synkiem tak ok 10 lat chłopaczek. Zajada chipsy i za chwilę wywala opakowanie a ja pytam: synek a kto to posprząta. Mamusia oburzona wydukała , podnieś torebkę. Kto ma nauczyć jak nie rodzice. Obciach dla takich Grażyn to nie jest.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdybyś powiedział, ze byleś na Białorusi i było czysto,to bym uwierzył (zaraz odezwą się Ci co nie byli i powiedzą,zebym wypier...alał do Łukaszenki) ale we Włoszech, Grecji ,to syf
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na północy Włoch byłem wielokrotnie, to nie mój pierwszy urlop w Alpach, no ale ty wiesz lepiej.. na południu Włoch nie byłem, więc się nie wypowiadam. W Baninie mieszkam i widzę jaki tu syf. Teksty o wyp..u stąd darujcie sobie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie mięso? (23 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...