Smirnoff Experience

Temat dostępny też na forum: Smirnoff Experience
Lato, słońce, plaża... Wakacyjny klimat udzielił się wszystkim. I cykl imprez Experience wobec tej jedynej w swoim rodzaju aury nie pozostał obojętny. Już 15 lipca startuje ze specjalną edycją gorących imprez. Gorące dźwięki, gorące miejsca, gorące wizualizacjie i gorąca atmosfera... jednym zdaniem:Smirnoff Experience HOT! Edition to najgorętsza impreza w mieście!Smirnoff Experience HOT! ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hahaha

Jeśli ktoś mi powie że to była nalepsza impreza klubowa, lub jedna z najlepszychw Polsce to zaśmieję mu się w twarz. Spoko jeśli chodzi o oprawę muzyczną wizualizacje czy program artystyczny nie mam zastrzeżeńbyło naprawdę dobrze pomyślane i dopracowane. Natomiast jeśli chodzi o samą zabawę no to wybaczcie takiego LANSU to nawet sam TeDe by sie nie powstydził, gdzie ja wylądowałem? pomyslałem po 3 godzinach i poszedłem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Noc Wieżowców w Trójmieście (9 odpowiedzi)

Już 31 maja 2025 roku Trójmiasto po raz pierwszy dołączy do ogólnopolskiej Nocy Wieżowców...

Wystawa Memento Vitae - Jacek Hajnos (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na wystawę Memento Vitae twórczości Jacka Hajnosa OP. Klamrą dopełniającą wernisaż...

Be Active Tour 2025 powered by Reebok Ewa Chodakowska   (35 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...