Spadkobiercy

Temat dostępny też na forum: Spadkobiercy
Opinie do filmu: Spadkobiercy.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

warto

film ten obejrzałam z braku innych ciekawych propozycji tego dnia i mile sie rozczarowałam. jest to dobry obyczaj nakręcony w przepięknej scenerii hawajów. opowiadana historia dotyczy sytuacji, w której chyba nikt z nas nie chciałby się znaleźć - wypadek i choroba ukochanej osoby. śledzimy losy głównego bohatera (tutaj niezły GC) i jego rodziny, zastanawiajac się jaka bedzie jego następna decyzja. Bo nic nie jest oczywiste w tym filmie. zaskakująca momentami dobroć bohaterów jest momentami aż za słodka i nieprawdopodobna ale z czasem staje się zrozumiała dla widza.
jeśli nie jesteś cierpliwym widzem i brak wartkiej akcji cię drażni, to odradzam, jeżeli natomiast potrzebujesz zastrzyku dobrej energii i optymizmu to obejrzyj ten film. mimo pozornie smutkiej historii daje wiarę w ludzi i wbrew pozorom poprawia humor.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie można "mile się rozczarować"... :/ albo się rozczarowałaś,albo byłas miło zaskoczona,czy to takie trudne?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

ta jest!

bardzo dziękuję za podpowiedź, skorzystam z niej w przyszłości :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

uwielbiam takich glupiomadrych

poprawiaj swoje dzieci pseudo 'nauczycielu', a nie ludzi na forum zakompleksialy czlowieczku
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam

film przyjemy dla ducha i serca:) postaci nietuzinkowe
muzyczka super i kilka łez pociekło ciurkiem
podkreślam,że lubię kino ambitne ....:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam

film bardzo fajny warty obejrzenia są sceny wzruszające jak i gdzie można by się pośmiać z chęcią bym obejrzała ten film jeszcze raz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Słabiutko

Film nudny jedyne co było warte uwagi to sceny przyrody taki film na niedzielę po obiedzie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

nudny

strasznie się wynudziłam gdyby trochę przyśpieszyli bieg wydarzeń to byłby niezły film
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

poruszajacy

moim zdaniem kazdy powinien obejrzec ten film. fakt troche dlugi ale bardzo poruszajacy. ja polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo przyjemny

Moim zdaniem film warty obejrzenia. Trochę dramatu, trochę humoru w fajnej zrównoważonej dawce. Treść ciekawa, wciągająca i jakże życiowa:) Na szczęście udało się uniknąć ckliwości jaka zazwyczaj towarzyszy filmom tego typu.

Polecam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dziki (13 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dziki . Przeczytaj o filmie.

Triumf serca (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Triumf serca . Przeczytaj o filmie.

Wielki Marty (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wielki Marty . Przeczytaj o filmie.