Speed Drivers - pytanie

Poszukuję informacji na temat firmy Speed Drivers-przewóz osób,bowiem mam samochód i chciałbym podjąć z nimi współpracę.Interesuje mnie to czy warto wchodzić w temat.Może ktoś tam jeździ,albo jeździł.Proszę o odpowiedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Speed Drivers - pytanie

Odpuść sobie , lepiej City Drivers , Speed jezdzą tylko właściciel i 2 koleżków jego reszta dostaje mało kursów .
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odradzam pracy w Speed , tam sa układy rodzina jezdzi my staimy . Ide na taxi legalnie jezdzić.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

lipa to samo co opti czekasz 3h by zrobić kurs za 15zł i 15km 7 km dojazd i 10 tys kary jak zlapie inspekcja
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak już chcesz jeździć to zarobisz lepiej robiąc licencje pójdziesz do asa /dajan/komfort tam na brak zleceń nikt nie narzeka kokosów nie ma ale te 2000 na czysto zarobisz w same weekendy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Same weekendy to ja w City Driver na czysto mam 4200 ok.Dajan i Komfort to upadają firmy.Podobnie do City Driver jest w Anie tylko tam są dyżury.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mam porównanie Asa z City Drivers. W City mają wiecej kursów. A w nocy to As ma przestoje,a w dzień gdzie było dobrze pogorszyło sie. Jak As nie zredukuje ilość kietowców to sie nie polepszy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Opowieści amatora kwaśnych jabłek:))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam Speed Drivers .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...