Adidasy rozmiar 39 (5) Adidasy rozmiar 39 damskie nowe zamienie na 6 mlek bebiko2R lub na 60zl Asia pzyjme psa(samca ) rasy husky (3) pzyjme psa(samca ) rasy husky pieska husky przygarnę prywatna ubrania i buty dla chłopca (3) ubrania i buty dla chłopca TRAPERY BRĄZOWE(NIEOCIEPLANE)ZE SKÓRY,WIĄZANE... monika
Zabawki (3) Zabawki Oddam pierdolki dla dzieci do zabawy.Moze komus jeszcze posluza. a Chętnie przyjmę kanapę (4) Chętnie przyjmę kanapę Chętnie przyjmę kanapę.może byc używana ale... Teresa czarno-białego kotka (9) czarno-białego kotka Witam wszystkich. Jest mi okropnie przykro, ale muszę... Ula srebny łańcuszek z medalikiem (2) srebny łańcuszek z medalikiem zamienie to na 35zł,srebro pr.925, ada toster DeLonghi w stylu retro (2) toster DeLonghi w stylu retro Toster jest na cztery tosty,sprawny.Ślady... Iwona ciuszki 2-3 latka dziewczynka (3) ciuszki 2-3 latka dziewczynka oddam siatke ciuszkow dla dziewczynki w... basia Łóżeczko drewniane sosna120x60cm (4) Łóżeczko drewniane sosna120x60cm kolor SOSNA SPRZEDAJE ŁÓŻECZKO I MATERAC... Alicja Mikrofalówka Deawoo za 100 zł (2) Mikrofalówka Deawoo za 100 zł Mam do zamiany za 100 zł używaną mikrafalówkę... Adrian kuchenka mikrofalowa,z grillem i termoobiegiem (2) kuchenka mikrofalowa,z grillem i termoobiegiem Zamienię kuchenkę... Iwona Zamienie bluze umbro meska m !! na gotowke ;) (2) Zamienie bluze umbro meska m !! na gotowke ;) barbisklep@gmail.com Barbi Łoże eklektyczne.Pilne! (3) Łoże eklektyczne.Pilne! Łoże eklektyczne szer 120 cm dł 200cm w środku... Iwona paragon od Canon MP250 lub zepsute urzadzenie Canon MP 250 (3) paragon od Canon MP250 lub zepsute urzadzenie Canon MP 250 Może to... Beata klocki lego duplo (8) klocki lego duplo Przyjmę klocki lego duplo, mogą być niekompletne, moja... Ania rowerek (6) rowerek oddam rowerek używany raczej dla chłopca typu BMX kolor ciemny... renata Zamienie sliczne ciuszki firmowe na gotowke ;) s/m warto (2) Zamienie sliczne ciuszki firmowe na gotowke ;) s/m warto prosze o kontakt... Barbi pzyjme psa husky (2) pzyjme psa husky jak wyżej przyjmę psa rasy husky prywatna spodnie rurki (4) spodnie rurki ]Zamienię dwie pary spodni rurek w rozmiarach (30 i 29/32) .... asia