Sprzedam Demetrios roz 36/165-175
Bajeczna suknia - połączenie koronki i tiulu z haftami i perełkami. Tren odczepiany na haftki, jego długość ok 3 metry. Suknia jednoczęściowa. Za nową zapłaciłam 3280 zł. Miałam ją ubraną na sobie tylko raz, w dniu własnego ślubu.
Jest w idealnym stanie nie ma żadnych dziur,rozdarć itp - po ślubie została wyczyszczona, Jestem jej pierwszą i jak narazie jedyną właścicielką.
Mam nadzieje, że tak samo jak ja oczarujecie nią wszystkich gości. Piękna i zmysłowa po prostu idealna na Swój wymarzony ślub.
Jako gratis dodaję halkę na kole wartości 100 zł oraz diadem (wart 140 zł) doskonale dopasowany do sukni wszystkie dodatki oczywiście w stanie idealnym:)
Rozmiar na metce 4 co odpowiada rozmiarowi 36,
suknia dopasowana jest do wzrostu ok 165-175cm
KOLOR - śnieżno biały
WYMIARY SUKNI:
obwód w pasie ok 70-72 cm
obwód w biuście ok 80 cm
Sukienka ma możliwość lekkiego dopasowania u krawca jeśli będzie taka potrzeba.
ZAPRASZAM DO PRZYMIARKI:)
CENA: 1500zł

Jest w idealnym stanie nie ma żadnych dziur,rozdarć itp - po ślubie została wyczyszczona, Jestem jej pierwszą i jak narazie jedyną właścicielką.
Mam nadzieje, że tak samo jak ja oczarujecie nią wszystkich gości. Piękna i zmysłowa po prostu idealna na Swój wymarzony ślub.
Jako gratis dodaję halkę na kole wartości 100 zł oraz diadem (wart 140 zł) doskonale dopasowany do sukni wszystkie dodatki oczywiście w stanie idealnym:)
Rozmiar na metce 4 co odpowiada rozmiarowi 36,
suknia dopasowana jest do wzrostu ok 165-175cm
KOLOR - śnieżno biały
WYMIARY SUKNI:
obwód w pasie ok 70-72 cm
obwód w biuście ok 80 cm
Sukienka ma możliwość lekkiego dopasowania u krawca jeśli będzie taka potrzeba.
ZAPRASZAM DO PRZYMIARKI:)
CENA: 1500zł