Ubranka 56-62 (10) Mam do sprzedania ciuszki po synku, ale i dla dziewczynki coś się znajdzie:)... megan2 Sprzedam CIEPŁY śpiworek dla malucha (6) Śpiworek jest bardzo cieplutki, miły w dotyku. Ma fajnego pieska z przodu :)... yecath Sprzedam fotelik Maxi Cosi City - 0-13 kg - na gwarancji - kolekcja 2009r. (16) Sprzedam fotelik Maxi Cosi City - 0-13 kg - zakupiony w Mama i Ja... Sara-03
termoopakowanie Fisher Price na 2 butelki (8) Sprzedam nieużywane (zdublowany prezent) termoopakowanie Fisher Price, jak na... Mamasia biżuteria!!! (18) Serdecznie zapraszam do zakupu... dla siostry, dla mamy, dla kolezanki, dla... emiliana ciuszki niemowlęce tanio :) (4) zapraszam, co do cen możemy się dogadać :)... ulkam27 Śliczne ubranka 86 :) (28) 1. Super bluza-sukienka reserved. gruba. 86. stan bdb. 16 zł... Risika Sprzedam śpiwór do wózka bądz na sanki duży !!! (1) Mam na sprzedaż duży i ładny śpiworek zimowy można go używać w 2 rozmiarach... ggg wózek Tako Jumper X (4) Witam . mam do sprzedania wózek Tako Jumper X kupiony w lutym tego roku .... MartuS Sprzedam Orbitreka ENERO Elliptical. Stan idealny:) (16) Używałam może go przez 2 tygodnie.Teraz stoi, zajmuje miejsce i się kurzy.... Miraceel Spodnie od 6 m-ca dziewczynka w bardzo niskich cenach!!! (3) Sprzedam spodnie dla dziewczynki - dokładne rozmiary i ceny w albumie:... MU oddam wózek emmaljunga za pieluchy :) (22) witam, Oddam wózek emmaljunga za 2 paczki pieluch z lidla ;) Wózek jest... tartaruga magiczny nocniczek " Fisher Price " (30) Witam !!! Sprzedam ( nowy ) muzyczny nocniczek ze spłuczką Fisher Price.... katej24 Sprzedam Fotelik Romer 0-13 Baby-Safe Nosidełko :-) (6) Witam Dziewczynki :-) Mam do sprzedania Fotelik Romer 0-13 Baby-Safe... pyszotka Zestaw artykułów fryzjerskich (3) http://allegro.pl/zestaw-artykulow-fryzjerskich-polecam-i1280720153.html madziaaalenaa Odkurzacz pyłek playskool. (20) Sprzedam odkurzacz pyłek, stan bardzo dobry, cena 50 zł. Odbiór Gdańsk... Mamasia Sprzedam ubranka (14) 1). Rękawiczki Hello Kitty H&M, rozmiar 62/68, cena 5 zł... Sysia2006 Grzechotka Chicco i gryzaki Disney i inne (1) Sprzedam grzechotkę Chicco żyrafa i 2 gryzaki wodne Disney z Kubusiem... kasia sprzedam x-lander xa + maxi cosi (2) Witam. Mam do sprzedania wózek x-lander xa- gondola + spacerówka- w kolorze... magda23 oddam jedną puszkę Bebilon Pepti 1 - za dziękuję :) (2) jak wyżej - puszka 450 g data ważności 15-12-2011 może komuś się przyda bo mi... Tynka25