Wyprzedaję zabawki - zbieram na gitarę Julka lat 9 (31) Zbieram na gitarę wyprzedając zabawki którymi już się nie bawię -świetlica... Julia Różności H&M sprzedam (21) http://picasaweb.google.pl/105315090213735327032/NoweRzeczyZHMMetki?authkey=G... AgnieszkaS Sprzedam oryginalne Scrabble (19) Nowe, tylko rozpakowane. Leżą, bo nie korzystamy :) Takie jak tutaj:... bogosiaa
Tańczący teletubiś (20) Sprzedam tańczącego teletubisia w kolorze czerwonym. Stan Idealny. Cena 80... kala79 Sprzedam pajacyk Kaphall rozmiar 86/92 (8) Sprzedam pajacyk do spania, bez stópek rozmair 86/92 cm,zielony z żabką firmy... agalu ciuszki niemowlęce tanio :) (5) kombinezonik z misia r.56 cena 20 zł... ulkam27 Ubranka po synku, - znajda sie tez dla dziewczynek. H&M, earty days itp. (4) Ubranka są opisane, odbiór w Pruszczu Gdańskim bądz wysyłka. Ciuszki są... nitusia25 Sprzedam zimowy płaszczyk 5-10-15, rozmiar 104 (14) Sprzedam zimowy płaszczyk 5-10-15, rozmiar 104 Stan bdb, prócz (widocznej na... Karcia_Gd Sprzedam 3pack bluzeczek Next stan idealny 3-6 22zł (1) http://img443.imageshack.us/img443/4806/ciuszkicd002.jpg Uploaded with... palla86 Sprzedam nianię elektroniczną Arava stan bdb (1) j/w Cena 50zł. palla86 ciuchy za grosze :) (15) zapraszam, zrobiłam porządki w domku, ceny oczywiście można negocjować :)... ulkam27 Sprzedam czapkę H&M dla chłopca jesień-zima 2-4 m-ce (3) Czapka niestety za mała na synka , (ma prawie pół roku) jak nowa. Sprzedam... AgnieszkaS Sprzedam śliczne ciuszki dla dziewczynki (8) Brązowa ciepła kazmizelka H&M z różowymi sztruksowymi wstawkami rozmiar z... ewa coś fajnego na zimę sprzedam:) (27) cena 25 zł, kolor czarny,... kobritta Sprzedam body 18-24 dlugi ręakaw, kamizelka (26) Mothercare nowe rozmiar 24-36 (98cm) 40 zl... Majka123 Zamienię chłopięce bluzeczki tchibo (44) Dziewczyny czy któraś nie chciałaby kupić dla synka tych bluzeczek Tchibo?... Sylwia_ Chłopiec od narodzin wzwyż (32) Mam do sprzedania rzeczy,po moim synku i nie tylko.. Wszystko jest... AgnieszkaS Sprzedam karuzele nad łóżeczko - FP Rainforest (6) j/w. Karuzela używana 10 mcy, w pełni sprawna, stan jak nowa, nic nie jest... Sara-03 sprzedam Spodnie ciążowe L-XL (1) Mam do sprzedania fajne ciążowe rybaczki. W gornej cześci pasa ciążowego... saraneta Sprzedam PUZZLE PIANKOWE (1) Mam do sprzedania nowe opakowanie puzzli piankowych firmy Baby Mix (takich... Sorha