Sprzedam osłonki Avent nowe za 9zł (1) lub zamienię na 3 obiadki dla synka od 5-6 m-ca... AgnieszkaS Sprzedam 9 słoiczków z obiadkami, Bobovita, Gerber, Hipp - 15zł (11) Mam do sprzedania 9 obiadków: 125 g: Marchewka z kurczakiem i śliwkowym... Valentinik Sprzedam kulę pełzak do nauki raczkowania (12) Jak w temacie. Amelce już niepotrzebna, więc sprzedaję. Cena 35zł Taka... Kasia31
Bebilon pepti 1 3 opakowania za 2 op. chusteczek (1) Kumpela ma do oddania 3 opakowania bebilonu pepti. W zamian chce 2... Kasia31 Coneco V4 wózek głęboko-spacerowy na gwarancji (1) Sprzedam wózek wielofunkcyjny na 2-letniej gwarancji w bardzo dobrym stanie.... kasia SPRZEDAM SPODNIE ROZ. 44 (9) SPRZEDAM NOWE SPODNIE FIRMY NEXT ROZ.44 CENA 45 ZŁOTY... ewciagdansk Luteina (2) Witam Witam, sprzedam 3,5 opakowania Luteiny - pigułki dopochwowe (po 30... Ema Sprzedam zabawki Fisher Price i drzewko zjeżdżalnię piłeczek v-tech (13) Drzewko takie:... MamaPiotrusia:) Pajacyki bawełniane i welurkowe 0-4m-ce (4) Cena za wszystkie 40zł... AgnieszkaS Sprzedam śpiworek jesienny 5-10-15 (25) Rozmiar 68 ubrany kilka razy ( dwa razy prany) ładny i zadbany 25zł... AgnieszkaS Sprzedam dwa śpiworki (7) Każdy po 20zł http://img2.imageshack.us/img2/9092/zdjecia11001.jpg... AgnieszkaS Dziewczynka 1-3 lata SPRZEDAM (9) Ubranka: http://picasaweb.google.com/nika84gd/Zimowe# Kombinezon jesienny... nika84gd buty ecco w idealnym stani r 22 za 140 zł (3) buty kupione w tamtym roku, a w tym już sa przy małe i muszę kupic... ewelin90 Sprzedam nowe z metkami body na długi rękaw 9-12mcy oraz nowe czapki i rękawiczki (4) Bodziaki rozmiar 9-12 (uważam, że posłużą dłużej), cena z metki 11zł sztuka,... bogosiaa Fotelik 9-18 kg Chicco Key-1 Plus - użyty kilka razy (13) Witam Mam do sprzedania fotelik Chicco Key-1 Plus 9-18 Używany 1 miesiąc... Dejwi do nauki raczkowania (12) Sprzedam: 1. kula FP do nauki raczkowania - świeżo wymienione baterie... Mamasia Coneco V4 wózek głęboko-spacerowy na gwarancji (1) Sprzedam wózek wielofunkcyjny na 2-letniej gwarancji w bardzo dobrym stanie.... kasia sprzedam zółwika fisher price i 3 kulki oraz domek interaktywny z mulą (16) sprzedam zabawezki w stanie bardoz dobrym domek bez sladów użytkowania a... shelby Alba dla bliźniaków lub nie ;-) - odsprzedam (1) Szyte na miarę w tym roku, 80zł za szt. Stan bdb Gdynia Chylonia Ania 65156530 Ania Kilka ubranek dla pań + spodnie ciążowe (7) Witam, mam do sprzedania kilka ubranek z mojej szafy... z różnych okresów,... emiliana